dimarts, 13 de desembre de 2016

Postals de Nadal DIY i sorteig de taller d'scrapbooking


Hola!
Falta poc perquè arribin les festes de Nadal, així que si encara no heu començat amb les postals de felicitació no us adormiu! Si encara no heu trobat la vostra o no teniu temps d'inspirtar-vos per Pinterest o Instagram podeu rellegir-vos l'entrada que vaig escriure l'any passat que incloïa un resum de les propostes més xules i la postal que nosaltres vam fer. Cliqueu AQUÍ per llegir l'article.


Aquest any, després de l'experiència d'altres anys, he pensat que és millor fer una tapa que no quedi amagada, doncs la majoria obrim la postal i la deixem oberta per veure la foto que s'hi inclou. Així que he pensat que el Roc pinti un bola que després els destinataris podran penjar al seu arbre de Nadal.

Si us la voleu descarregar, cliqueu sobra la imatge.


Un cop feta la foto i retallada la bola, només em faltava posar-me en mans de la Neus d' Scraphouse Lleida: cartolines, unes tèmperes metàl·liques, washitape i uns segells nadalencs i en català han fet la resta!

Dins de la postal hi haurà una petita nota per explicar que poden penjar el dibuix de la tapa i com que només estarà empegada amb washitape, no hi haurà problema per treure'l. Atenció: si no és washitape del bo, us podeu emportar un ensurt perquè us farà malbé la cartolina.

Dos tardes pintant i dos vespres retallant i empegant les fotos. I voilà!


I ara el SORTEIG!
Tal com us vaig parlar en l'entrada del calendari d'advent, la meva botiga de capçalera és Scraphouse Lleida. També s'hi organitzen tallers infantils i ara teniu l'oportunitat de guanyar una plaça per un dels tallers de Nadal.
Mireu què xulos:
RATOLINET. 28 de desembre de 16.30 a 18.30 h . Decorarem una porteta de ratolinet Pérez i farem un ratolinet per guardar la dent. Recomanable a partir de 5 anys.
DECORACIÓ NADALENCA. 29 de desembre de 16.30 a 18.30 h. Farem tres objectes de decoració nadalenca. Recomanable a partir de 5 anys.
ÀLBUM D’HIVERN. 30 de desembre de 16.30 a 18.30 h. Farem un àlbum d’scrapbooking amb papers molt freds... Recomanable a partir de 7 anys.
Recordeu que les recomanacions d’edat són només això, recomanacions. Depèn del nen/a i de la quantitat de nens/es que hi assisteixin. En cas de dubte, consulteu-nos-ho.Preu per taller 15€. 
Per a participar al SORTEIG DEL TALLER INFANTIL D'SCRAPBOOKING  només cal que deixeu un comentari aquí sota, dient quin és el taller que voldríeu fer: (si sou els afortunats i després no quadren dates, en podríeu fer un altre).
Teniu temps fins al proper dilluns, és a dir, el dia 19 de desembre a les 12h de la nit.
Vigileu que quedi registrat el vostre nom al fer el comentari i no quedi anònim!
EL NOM DEL GUANYADOR/a SERÀ A ANUNCIAT EN DIRECTE PER FACEBOOK EL DIMARTS A LA NIT.

Espero que us animeu a participar-hi perquè realment són fantàstics!