diumenge, 27 de novembre de 2016

Anem a buscar el tió!


Hola!
Si sou dels que us agrada sorprendre els vostres fills i filles, aquesta és l'activitat ideal: anar a recollir el (vostre) tronc a la Mitjana el dimarts 6 de desembre al matí. A més, la proposta té una finalitat solidària i benèfica perquè es fa una petita aportació de 3€ per família per a la Marató de la TV3 que aquest any celebra els seus 25 anys i que està dedicada a l'ictus i les malalties i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

He parlat amb les promotores d' AGIPA GIRAMÓN sobre l'associació i l'activitat proposada.

Què és AGIPA?
L'associació AGIPA GIRAMÓN és una entita de persones i per a les persones que creu en l'educació com a eina transformadora de la societat per a un món millor. L’esforç, el treball i la lluita serán el camí a seguir per a que la humanització de les persones sigui el destí de la societat i que l’educació sigui l’empremta que s’ha deixat en aquest camí.  

Quina és la vostra aposta?
La convicció que un altre món és possible justifica la creació d'AGIPA, l'Associació Giramón de Pardinyes. AGIPA és una jove iniciativa compromesa amb la realitat social que intervé a ala comunitat amb passió pedagògica, treballant amb infants, joves i famílies promovent una educació en valors.
Apostem per una intervenció socioeducativa que fomenti la integració, la cooperació, la solidaritat, la igualtat, la tolerància, la pau, la dignitat, la sostenibilitat... emmarcada en un context proper, responsable i de lleure. L'acció AGIPA se centra en un teixit d'activitats lligat a la xarxa comunitària, amb ella, des d'ella i per a ella.

Quan neix la vostra associació?
AGIPA es funda el 26 d'octubre de 2011, moment en què es concreten els neguits i somnis de les fundadores, un grup de professionals amb formació i experiència en l'àmbit socioeducatiu i es decideix començar a construir allò pel que lluitem: un món millor.

Quin és el vostre objectiu?
La nostra missió és construir un món millor. Apostem per una educació amb valors. Creiem en la diversitat i la coeducació. Treballem per apoderar les famílies. Ens impliquem en la comunitat... Així neixeran, creixeran i s'educaran persones capaces de fer canviar el món.  


En què consistirà l'activitat del 6 de desembre? 

Uns dies abans heu de portar el vostre tió o bé el podeu comprar allí mateix per 10€.
El dia 6 a les 11:30h cada família tindrà un mapa amb pistes per trobar el seu tió al parc de la Mitjana. Començarà la cerca amb les dades del seu mapa i, un cop trobat, totes les famílies es reuniran per fer jocs musicals i menjar xocolata.


Què cal fer per inscriure-s'hi?

Les famílies interessades ens han d'enviar un mail a giramon@agipa.cat, informant-nos que volen participar-hi i els hi reenviarem la informació, explicant-los què han de fer.

I els 3€ per família...?
Aniran íntegrament a la Marató de TV3.

Moltísimes gràcies, noies, per aquesta fantàstica proposta familiar!

Nosaltres ja tenim la nostra plaça reservada. No badeu i ens veiem tots el dia 6 a la Mitjana!