dijous, 10 de novembre de 2016

Espectacles familiars a la Llotja


Hola!
Avui us porto la programació infantil de la La Llotja


Com ja sabeu per gaudir d'avantatges en l'adquisició de les entrades us poder FER AMICS DE LA LLOTJA d'una forma molt senzilla, d'aquesta manera podreu comprar les entrades amb un preu més reduït.


EL PETIT PRÍNCEP

El musical d’El Petit Príncep és una història que coneixeu des de sempre explicada d’una manera que mai heu vist. L’espectacle que presentenÀngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 combina música, cançons d’estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular (mappings, projeccions, animacions...) creada amb tots els detalls i que transporta l’espectador des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf.
El musical d’El Petit Príncepque ja han vist més de 130.000 persones,descobreix la història de Saint-Exupéry als més petits i la fa reviure als més grans. Un espectacle creat per a nens de totes les edats, des dels 4 fins als 100 anys, que ens apropa d’una manera única a la narració de Saint-Exupéry.

PAPER WORLD

La companyia Mimirichi, una de les més importants de teatre infantil de Kíev (Ucraïna) i una de les més representatives del clown en lactualitat a escala internacional, presenta Paper World. Aquests mags de la pantomima i el gest, idioma meravellós i universal, apte per a tots els públics, han recollit amb aquest espectacle nombrosos premis en festivals de tot el món.
Paper World aquests carismàtics i esbojarrats pallassos ucraïnesos estan disposats a enderrocar la casa... literalment! El públic se sorprendrà amb la seva habilitat per convertir un munt de paper usat en tot. Des del dramàtic teló de fons fins a imaginatius gags. Origami molt original i pallassades físiques unides amb àgil i espurnejant pantomima i extremes bajanades, lespectacle garanteix emoció a tot públic. Màgic i estrepitós, lespectacle és ideal per a nens i adults.
Us convidem a ser atrapats en la batalla de paper més gran de la vostra vida.

UN VESTIT NOU

La companyia lleidatana Xip Xap ens atansa aquest Nadal una de les seves produccions, Un nou vestit nou, un espectacle de titelles que ens endinsa en una botiga de vetes i fils. Els treballadors no estan gaire contents ni enfeinats: les coses no van bé, i si la cosa no millora, aviat hauran de tancar el negoci, com ha passat amb la majoria de negocis del barri. Però abans de llençar la tovallola estan disposats a fer el que calgui. Amb tot el que tenen a la botiga ens explicaran una versió un pèl diferent d”El vestit nou de l’emperador”, amb què comprovarem que les coses sí que poden canviar. Això sí, amb cançons, alguna rialla i potser amb una mica de rumba.


Per a conèixer la programació sencera visiteu la seva rogramació a la WEB OFICIAL.