dijous, 29 de setembre de 2016

Festa solidària "POSA'T AL MEU LLOC" i SORPRESAHola!

La publicació d'avui és doblement especial. Primer, perquè ja hem arribat a les 100 publicacions, un número rodó -molt lluny de les expectatives inicials- i a pocs dies de celebrar el primer aniverari. I en segon lloc, perquè us presento una activitat en família solidària, feta amb el cor, amb tota la il·lusió del món i amb un nom que és tota una declaració d'intencions: POSA'T AL MEU LLOC.Per a mi, l'empatia és un dels valors més importants en les persones; si ets capaç d'escoltar els altres, d'entendre i compartir el seu patiment ( i les seves alegries !), sabràs ajudar-los i això et farà ser més gran i millor persona. I això, tot i que pot ser innat, cal ensenyar-los-hi als nens, a l'escola i a casa.
El proper divendres 7 d'octubre a l'Auditori Enric Granados tindrem una gran oportunitat de fer-ho en família. 
  
AFANOC LleidaAssociació CELÍACS de Catalunya (Lleida), Associació de Diabètics de Catalunya (Delegació de Lleida) i Down Lleida han unit esforços i energies per a preparar una festa solidària on els nens i adolescents de les seves associacions en seran els protagonistes.  L'entrada costa 5€.

Tot i que l'hora d'inici són les 19:00, la Batukada Petebé animarà els minuts previs amb el seu ritme des de les 18:30. Us deixo les actuacions que completaran la vetllada.

     19:00  Presentació de la Festa a càrrec  de Mariví Chacó
   19:15  Actuació Abril Montmany 'Cantant i guanyadora de Tu Cara Me Suena Mini'
   19:50  Lectura del Manifest per infants de les 4 associacions
  20.00 Actuació de Màgia amb l’Il·lusionista KARY-mag de la Fundación Abracadabra i Trèvol Solidari que ens vindrà a fer un tastet de la il·lusió feta realitat
   20:30  Cançó i Ball Posa’t al Meu Lloc
   20:35  Cloenda de l’acte

Espero la vostra col·laboració i que ompliu de felicitat, alegria i solidaritat l'Auditori.  I ara la sorpresa! 
Des de les associacions m'han ofert dues entrades per a sortejar i no en puc estar més contenta! M'encanta fer conèixer totes les oportunitats que ofereix la nostra estimada ciutat per gaudir en família i si com aquesta, té una vessant solidària, doncs encara millor. 

Participar en el sorteig és molt fàcil; només has de deixar un comentari al final d'aquest text explicant breument quin creus que és el valor més important per a vosaltres que esteu ensenyant als vostres fills i perquè. (Atenció: es poden repetir).

Teniu temps fins el proper dimarts 4 d'octubre a les 22:00 de la nit per a participar-hi.  Abans de mitjanit ja sabreu si heu estat els afortunats. El sorteig es farà en directe a la nostra pàgina de Facebook Roc en acció. Si encara no ens seguiu, cliqueu-hi
per estar assabentat de tot el que passa a la nostra ciutat!

Molta sort a totes i a totes! 

____________________________________________________________________________
ATENCIÓ
Només es comptabilitzarà un comentari per persona.
Quan deixeu el comentari, recordeu-vos-en de posar-hi el vostre nom i cognom, tot i que us recomano que us registreu amb un compte Gmail, si el teniu.