diumenge, 19 de juny de 2016

Un matí a la protectora Amics dels Animals del Segrià

Hola!
Avui us parlaré de l'Elena i la Martina. Mare i filla comparteixen aficions. I una passió, l'amor pels animals i en especial pels gossos.

Un cop al mes es posen l'abric, pugen al cotxe i dediquen el matí del diumenge a fer feliços als gossets que els voluntaris i treballadors de la Protectora Amics dels Animals del Segrià acullen a les seves instal·lacions. 

Què és el que fan? Passegen gossos. Els fan córrer. Els fan jugar. Els donen llibertat. Els abracen. Els estimen. En definitiva, d'una forma o una altra, se'ls dóna l'amor que se'ls ha estat negat. 


La Martina té molta sort de poder compartir aquestes estones amb la seva mare. Estones, que, de ben segur, ben aviat, també compartirà amb el Roc.

Dibuix de la Martina, de 8 anys

El diccionari diu que una persona voluntària és aquella "que s'ofereix lliurement a fer una cosa o a col·laborar en alguna tasca sense ésser-hi obligat". Crec, però. que hi falta dos coses: que repercuteix en tota la societat i sense esperar res a canvi. 

No sé si la Martina espera res a canvi, però amb el seu gest, rep tot l'amor i gratitud dels gossets (i alguna estrebada... ) i l'agraïment de les persones que, com jo, creuen que donar el teu temps, la teva dedicació en els demés és l'acte d'amor més bonic que es pot fer.  

I de l'Elena, què me'n dieu? li ensenya a la Martina una de les coses més importants de la vida, per no dir la més: estimar. Si vis amari, ama (deia Sèneca)--- si vols ser estimat, estima.


Si voleu seguir el blog de la protectora i estar al corrent de les darreres adopcions i acollides i donacions i regals, cliqueu sobre el logo. També podeu seguir-los al seu compte de Facebook i d'Instagram (@protectora_lleida).


Si voleu fer el mateix que l'Elena i la Martina només cal que pugeu dissabtes i diumenges de 10 a 12h a la Protectora Amics dels Animals del Segrià a la Partida de la Caparrella. És gratis i molt gratificant.

Us deixo el mapa per arribar-hi:
Espero que us animeu a anar-hi i que compartiu amb nosaltres les vostres experiències. 

Feu algun tipus de voluntariat on els nens poden participar i voleu explicar-nos-ho? Envia'm un mail a rocenaccio@gmail.com i en parlem.