dijous, 9 de juny de 2016

Sorteig polseres identificatives STIKETSHola!
Ja ens han arribat les nostres polseres identificatives STIKETS. Ara ja estem preparats per anar a la platja i a tot arreu on hi hagi molta gent i així estar localitzats en cas que el Roc es perdi.


La veritat és que sempre és millor que no passi, és a dir, hem de vigilar els nens hi hagi o no molta gent, però també sé que és fàcil perdre'ls de vista en un segon i, sens dubte, aquests polseres són la millor opció.

Nosaltres hem triat STIKETS, una empresa catalana que comercialitza enganxines i etiquetes per marcar els objectes i la roba dels nostres fills a l'escola, a colònies... Fins i  tot les sabates tenen un etiqueta en forma de peu! M'agrada molt perquè per als nens que encara no llegeixen, el fet de poder-hi posar una icona, a més a més del nom o el telèfon, els facilita la identificació del seu got o la seva samarreta. El Roc hi té una bamba de color vermell moníssima!

Les polseres d' STIKETS són ideals per a la platja perquè són resistents a l'aigua, antial·lergèniques i super còmodes de portar.  
A més, són totalment personalitzables amb 3 senzills passos des de la seva WEB OFICIAL:


Per a participar en el SORTEIG d'un pack de 9 unitats, només us cal deixar un comentari explicant on faríeu servir les polseres. Teniu temps fins al proper dimecres 16 de juny fins a mitjanit.  

El dijous coneixerem el nom del guanyador o guanyadora que des del web d' STIKETS haurà de disssenyar el model de polsera i en uns dies rebrà el pack de 9 polseres a casa!  Així de senzill!

Molta sort a tots i a totes!!!

_______________
Atenció només es contabilitzarà 1 participació per persona. 
Quan deixeu el comentari, recordeu-vos-en de posar-hi el vostre nom (si és el que teniu a Facebook, millor) tot i que us recomano que us registreu amb un compte Gmail, si el teniu.


RESULTATS!!! (16 DE JUNY DE 2016 A LES 13:45)

  • Marta Clua