dimecres, 15 de juny de 2016

10 regals per a nens de 2 anys (i +) edició estiu i codi descompte

Hola!Parlant amb la Laia, una mare de l'escoleta del Roc, em comentava que li agradaria que escrivís una entrada sobre què regalar a nens i nens de 2 anys. A l'octubre, vaig publicar-ne una per a nens de 3 anys, que podeu consultar clicant AQUÍ. Però com que s'apropa l'estiu he pensat que podria fer la tria, pensant en nens i nenes que celebren l'aniversari cap al bon temps, tot i que per a famílies previsores amb nens nascuts al fred també us pot ser útil, pensant ja en l'estiu. O fins i tot incloure-ho a la carta als reis!Els juguets són tots de la web: (CODI DESCOMPTE MÉS AVALL!!!)


TRIPLET

Una eina 4 en 1: colador, rascleta, pala i fer forats... Ideal per als més "treballadors" ARENER I JOCS AQUÀTICS

Per a fomentar la creativitat i experimentar hores i hores.

JOC DE LA GRANOTA

Per a jugar sol o en companyia.


BOMBOLLES GEGANT

Tot i que el podríeu fer vosaltres mateixos, si no teniu temps aquí ho teniu. Ara només us faltarà trobar la fòrmula màgica per a fer-les ben grans!


ESTEL

Ideal per a les tardes de platja una mica ventoses.

CINTES DEL VENT

Si sou manetes us ho podeu fer vosltres mateixos. Us deixo AQUÍ l'enllaç de l'entrada que vaig publicar fa uns dies.

XANQUES

Un clàssic però els continua encantant. 

LUPA I PINCES

Per als més curiosos! Sabíeu que el pinceig afavoreix que els nens i nenes agafin després els llapis millor? Sembla una regal senzill, però és una molt bona opció.


ESCALA

Per als que teniu jardí, torre o casa al poble, una bona opció és qualsevol de les escales o gronxadors que podeu tribar a la web. 

CUBS ALTS

Per mi el gran descobriment. Tant per la sorra com per la neu. 
Si feu una compra a http://www.alupe.es/ abans d'aquest dissabte a les 00:00h obtindreu un descompte del 10%. Aprofiteu-ho que val la pena!!! Només cal que poseu el codi ROCENACCIO&ALUPE al finalitzar la compra.

Laia, espero que trobis el regal perfecte per al teu nen! I vosaltres tmabé, ehh? M'encanta que em suggeriu temes i em feu arribar propostes i idees! Merci!