dimecres, 23 de març de 2016

Petitàlia 2016

Hola!


La fira PETITÀLIA ja és aquí! Encara falta una setmana però com que hi ha moltes activitats on cal inscriure's-hi abans cal ser previsors.
Aquest any una de les cites més importants serà la XERRADA CARLES CAPDEVILA (AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA AQUÍ). És molt recomanable perquè aporta un punt de vista molt divertit del dia a dia amb els nostres fills.

 ÁQUÍPROGRAMACIÓ DE TALLERS I XERRADESA banda de la xerrada del Capdevila hi ha un taller familiar molt interessant per a treballar les emocions: emocions en família a càrrec de Tàctica 360º, Oscar Becerril i María del Olmo.
Per a inscriure's, cliqueu AQUÍ 

A banda dels tallers i xerrades també hi podreu trobar stands dedicats al més petits de casa: acadèmies d'idiomes, escoles, manualitats...

Us destaco: 
La Casa de la Iaia Ludoteca
Contes amb valors (infants i famílies). Dissabte i diumenge a les 11:30 h i a les 18:30 h.
Serra de Prades Resort
Salta als inflables! Inflable Les Serps fins a 5 anys i inflable La Granja de 5 a 10 anys.
Pinta i fes-te una foto al nostre Photocall!
Agrupació
Durant el dia farem activitats de globoflexia i pinta cares!
Cata Cric ActivitatsFem i decorem una llibreta amb la tècnica scrapbook, adreçat a nens/es de 5 a 10 anys, dissabte al matí a les 11 h i diumenge a la tarda a les 17.30 h
Decoració i estampació de bosses, personalitzarem una bossa de tela, adreçat a famílies de 5 a 12 anys, dissabte a la tarda a les 17.30 h i diumenge al matí a les 12.00 h.
Baba’s HouseCosir és tot un món i tambe és divertit.—Taller per a nens: Vols imaginar i dissenyar la teva pròpia samarreta? Dissabte i diumenge, 11:00 h – 12:00 h / 17:00 h – 18:00 h.
Marklin My World
Es busca maquinista!  Vine i gaudeix de la conducció del tren Marklin My World adreçat a famílies i nens de 3 anys a 99 anys.Per a més informació visteu la WEB OFICIAL