dilluns, 7 de març de 2016

3 activitats per a la taula de llum per 7 €!

Hola!Fa un temps us vaig explicar la nostra experiència amb la taula de llum. Allí us explicava que estàvem molt contents de la compra feta perquè era un regal que li treuríem mooolt de profit. És que només obrint el llum se'ls il·lumina la cara de la emoció!

Si voleu recuperar la nostra entrada us l'enllaço AQUÍ.

Avui us volia afegir tres activitats a les que us vaig comentar l'altre cop. No cal gaires diners, només ganes i temps... 

Aquestes 3 opcions les trobareu totes a la mateixa botiga: Tiger. A mi em té el cor robat. Hi ha unes coses superxules i els preus en general estan molt bé. 

SEPARADORS DE COLORS (1€)

En aquesta foto he volgut posar-les senceres perquè vegueu què és. Cal retallar-los amb les formes que vulgueu (animals, formes geomètriques, números, lletres...) i ja ho teniu... Una actvitat xula per repassar lletres, números però també us pot servir per a explicar un conte... I fins i tot, si hi dibuixeu cares per parlar de les emocions: verd, felicitat; vermell, ràbia...


GOTS DE PLÀSTIC (2€)

Amb aquest gots s'hi poden estar una llarga estona: classificant, apilant, construint... Una bona inversió!PINTURA LLUMINOSA (4€)

El producte estrella! Pintar per pintar... millor aquesta. Amb la llum per sota del paper, els colors brillen i els dibuixos llueixen més. És super xula!Ja ho veieu! Us aconsello totalment tenir una taula de llum a casa. Penseu que hi ha un munt d'opcions. N'he vist fetes amb una caixa de vins, una caixa d'emmagatzenatge trasparent... Només cal que remeneu per internet i trobareu la vostra.