dimecres, 24 de febrer de 2016

Seguir el fil, la nova expo a la Panera

Hola!

Coneixeu la nova exposició de La Panera? Es tracta de Vestir i desvestir cossos que podreu veure fins al 22 de maig; i a l'espai miniPanera trobareu per als més petits un racó molt interessant, Seguir el fil.Què podem fer a l'espai miniPanera?

- una lectura de contes relacionats amb el tema de l'exposició com també d'altres per passar una estona tranquil·la,
- unes mostres de diferents teixits per parlar dels colors, de les textures, del tacte... elaborat per les alumnes del CFGS de patronatge i moda de l'INS Guindàvols,
- unes lletres decorades amb llana de colors que a més d'un li faran ganes de fer alguna manualitat a casa...
- i un interessant joc per treballar les lletres, els colors i perquè no les fraccions... és l'Alejandro's carpet. 

El món que ens envolta està ple de teixits diferents. Alguns formen part del nostre vestuari, però d’altres vesteixen els objectes que ens són propers. Aquest és el cas d’Alejandro’s carpet, una catifa realitzada pels dissenyadors Emiliana Design, que ofereix la possibilitat de participar en el disseny i personalitzar cada catifa. 
L'exposició Vestir i desvestir cossos ofereix alhora un munt de possibilitats...

"Es tracta d'una mostra on hi participen 36 creadors entre artistes i dissenyadors que ens proposen diferents aproximacions a un acte quotidià com és vestir-se i tot el contingut simbòlic que pot albergar, partint de cinc temes que giren al voltant del cos: construït, expandit, polític, ferit i una introducció sobre la performance. Moda i art per reflexionar sobre el cos." ens comenta la Roser Sanjuan, responsable del Servei Educatiu de la Panera.

Aprofiteu la imaginació dels nens per endinsar-vos en les fantàstiques obres que podreu observar i deixeu-vos portar pels sentiments que us despertaran...


Estem esperant que publiquin les activitats guiades que faran per al públic familiar. Tot just se sàpigui, ho publicaré i ho anotaré a la nostra agenda. 

Recordeu que l'entrada és gratuïta i l'horari d'atenció al públic és el següent: 
Centre d’Art la Panera
Pl. de la Panera, 2
25002 Lleida
Tel. (+34) 973.262.185
lapanera@paeria.cat

Horari Hivern:
De dimarts a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.
Dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.
Diumenges i festius, d’11 a 14 h. Dilluns tancat.

Per a més info AQUÍ.