dijous, 11 de febrer de 2016

El petit ANIMAC

Hola!Ja és aquí un any més ANIMAC, la mostra internacional de Cinema d'Animació de Catalunya que aquest celebra la 20a edició. De tota la gran oferta que ens presenta, hi ha una part dedicada als més petits, amb projeccions des dels 0 anys. La Llotja és el gran escenari però també hi ha sessions al Caixa Forum. 

A banda de les projeccions, hi ha una zona dedicada als més petits, l' ESPAI KIDS,  on poden desenvolupar la seva creativitat, tot dibuixant i aprenent amb llibres i retallables dels pernoatges de les sèries més concegudes del moment.  

Aquest any...

Animac també se’n recorda dels més petits de la casa, amb la popular secció Petit Animac i les Sessions Escolars que enguany baten record de visites amb més de 8.500 nens i nenes. Petit Animac és un aparador per a l’animació no comercial i busca el desenvolupament de la imaginació i dels valors amb peces com el llargmetratge Tout en haut du monde (Al sostre del món), de Rémi Chayé, estrena en primícia a l’Estat Espanyol.
Una novetat d’enguany és la secció Short&Sweet, dedicada a una franja d’edat d’infants entre 0 i 3 anys, amb acurades imatges i sons, de durada reduïda perquè els més petits també puguin gaudir d’Animac.

El preu per a cada sessió de Petit ANIMAC és de 3€ (2€ reudïda) i els nens paguen a partir dels 3 anys. Per a la resta de programació hi ha preus diferents i fins i tot abonaments. (consulteu el PDF OFICIAL)

La venta anticipada d'entrades on-line es fa des da la web del Teatre Municipal de l'Escorxador. AQUÍ! (De moment, tal com m'ha fet saber la Neus, no es poden comprar les sessions d'un dia per als petits Animacs, estic esparant el mail de resposta) Teniu temps fins al 21 de febrer.

Perc cert!!! Els socis del CLUB SUPER 3 no paguen!!! Tot i que ja no hi sereu a temps per a l'ANIMAC us deixo l'enllaç per a fer-vos súper. FER-SE SÚPER! Us poso només el programa de la sessió del petit Animac 1 SHORT&SWEET(+0). Si voleu veure la programació dels altres que veieu  a la imatge anterior cliqueu sobre la imatge o AQUÍ i busqueu les sessions del petit ANIMACSi voleu veure tot el programa sencer, visiteu la WEB OFICIAL