dimecres, 3 de febrer de 2016

Aquí reciclem, reutilitzem i reduïm!

Hola!

Ja feia dies que pensava que havia d'introduir el Roc al fantàstic món del reciclatge. Té moltes ganes d'ajudar-me, sobretot quan sóc a la cuina... i ho havia d'aprofitar.

He decidit fer marcar els diferents recipients que tenim per a reciclar. Tot i que alguns són del color que toca altres no i per tant he cregut convenient unificar criteris. He creat un word amb 5 cercles dels 5 colors diferents i després de plastificar-los, els he enganxat al contenedor corresponent. Si us el voleu descarregar, cliqueu sobre la següent imatge.  
Remenant per la web, he trobat coses interessants com:

JOC ON-LINE 


Després de triar en quin espai de casa vols jugar, has d'anar posant cada objecte al contenedor adient. És molt complet perquè et recomana com pots reduir i reutilitzar cada objecte o deixalla. 


JOC ON-LINE


Aquest és senzill i més intuitiu, ideal per als més petits!


APLICACIONS ANDROID I APPLE

Clique sobre el següent enllaç del diari ABC i us recull les millors aplicacions per a tots els dispositius.

JOC IMPRIMIBLE


Si cliqueu sobre la imatge us podreu descarregar el típic joc (del qual no recordo el nom...) per treballar també sobre el tema i passar una estona divertida.

REUTILITZAR

http://www.amarilloverdeyazul.com/


Aquest és una de les mil solucions per a reutilitzar tota la quantitat de residus que generem. Només cal que poseu al google (reutilitar taps o tubs de wc) i teniu assegurades llargues tardes d'entreteniment amb els nens; primer fent el què i després jugant-hi. 

I què me'n dieu d'aquesta?

http://blog.cosasmolonas.com/

CONTECANÇÓ
Si voleu una web on trobar més jocs i manualitats, cliqueu sobre la web /www.educacioilestic.cat/ on hi ha un amplíssim recull d' idees i passatemps.

I vosaltres, practiqueu les 3 R a casa?