diumenge, 10 de gener de 2016

Polseres identificatives

Hola!

De visita a casa de la meva cosina Eva, mare de dos nens, vaig veure un cosa que em va sorprendre. Això...
Són polseres identificatives per a posar-los-hi als nostres fills en llocs on hi ha molta gent, en cas que es perdin. S'hi posa les nostres dades i sobretot el número de telèfon per ser localitzats ràpidament. 
Crec que lo millor és que no passi, és a dir, hem d'estar superatents perquè, com sabeu, amb un segon els perds de vista. A mi m'ha passat a la ludoteca i et desesperes perquè els veus tots iguals! Ni tan sols recordes quina roba l'hi has al matí... No em puc imaginar en un lloc obert, ple de gent. A la cavalgata de reis l'altre dia vam veure una mare desesperada demanant ajuda a la policia...

Sovint passa quan hi ha molts adults al càrrec de més d'un nen. Per això està bé, que cada adult estigui atent de només un nen. 

No obstant, penso que aquestes polseres poden ser una bon solució en aquests casos. 
Així doncs, he fet una petita cerca i he trobat això.

APLI

(Imatge de dalt) Són les més senzilles i econòmiques. Costes menys de 5€ i n'hi ha 32. Es poden comprar on-line AQUÍ  però segur que també són a l'Abacus o qualsevol papereria. 

STIKETS

De l'empresa que ofereix un etiquetatge divertit i personalitzat de la roba i material del cole, hi ha aquestes polseres. 
KIDSHOME

Aquestes es poden mullar!


SAFESPORTID

Aquestes són molt completes. S'hi pot posar fins i tot si pateix alguna al·lèrgia.Bé, com sempre, no m'enporto comissió... només comparteixo el meu pensament...
Ho feu servir vosaltres? 

Abans d'acabar, aquest matí, he llegit a twitter les recomanacions d'Emergències de Catalunya per a nens més grans, 


Espero que us hagi servit!