diumenge, 17 de gener de 2016

Idees per a la festa d'aniversari


Hola!

Tot i que potser alguns ha celebrat ja el seu aniversari, encara ens queden moltes festes per a preparar. Després de remenar per la xarxa, he trobat aquestes idees per fer més bonica la nostra festa d'aniversari.
La majoria de webs que he anat consultant aquesta anys recomana que primer trieu la temàtica de la festa. Jo encara no ho he fet, vull dir que no he triat un tema en concret. El que he fet sempre és buscar l'harmonia de colors. No descarto fer-ho aquest any perquè penso que amb 3 anys ja sabrà què li agrada més. De temàtiques n'hi ha moltes però destaquen les dels personatges de dibuixos animats: Pocoyó, Peppa Pig i com no la Patrulla canina. Però també us podeu inspirar amb allò que li agradi més: pilotes, camions, animals... 

Aquí va la meva selecció.

INVITACIONS

Potser és una mica massa formal però a vegades va bé per donar la informació del lloc on se celebra la festa i altres coses. La idea també és fer-la amb els nens per prendre consciència de quants nens i nens convidem. 

 

Si us decanteu més per una temàtica de Disney...


PHOTOCALL

No hi ha festa, sense fotocol, és a dir, a banda de les fotos que es fan, està molt bé buscar un espai amb un fons per a fer fotos divertides.
Aquest té triple funció: fotocol,"llibre de signatures" del que us en parlo més avall i una activitat en grup de tots els convidats.

PHOTOBOOTH

Un cop preparat el fotocol. només cal començar a fer fotos. Per internent trobareu un munt de descarregables gratuïts com aquest....


i sinó... una mica d'imaginació, quatre cartolines i escuradents llargs! 


LLIBRE DE SIGNATURES

Un record molt bonic que recordo de la festa de dos anys és el llibre de visites. Vaig improvisar unes cartilonines DIN-A4 i uns retoladors de colors i tothom i va posar una dedicatòria per al Roc. Els més petits hi van fer algun dibuix.
Aquesta opció amb les empremptes és moníssima!


Aquesta opció és molt xula! De números en podeu trobar de cartró i de fusta. També la podeu fer vosaltres; trobareu algun tutorial.


CORONA

Si teniu la sort de tenir una mare o sogra artistes sou molt afortunades. La meva mare em va fer aquesta corona de roba. Es tanca amb velcro, fet que permet engrandir-la cada any i el número es canvia també fàcilment. Evidentment les podeu comprar però les fetes a casa tenen un plus.


Si les voleu fer vosaltres, teniu moltes opcions: feltres, cartolina o goma eva... Només cal tenir temps! Aquí us deixo un patró. Però n'hi ha molts més.


DETALLETS PER ALS CONVIDATS

Aquí s'obra una porta enorme. Des de xuxes a alguna joguina, passant pels detalls DIY. Aquest sense cap mena de dubte és super bonic.BANDEROLA DECORATIVA

Si en voleu una de bonica i barata... Aquesta és ideal. Et pots descarregar tot l'abecedari i només cal imprimir i tallar!
PINYATA

Tot i que a les meves festes d'anuversri no n'hi ha hagut mai cap, em feia i·lusió que a la festa de 2 anys del Roc n'hi hagués una i els va encantar! És el moment d'estar tots junts i fer una cosa conjunta. I a més... amb reconpensa! Nosaltres hi vam posr alguna xuxe i un detallet per a la piscina per a cada cosinet. 
L'any passat no la vaig fer però aquest any no se m'escapa... Un consell: comenceu amb molt de temps perquè si no és difícil... I si no en teniu, sempre la podeu comprar. 


MINI BANDEROLA de pastís

Com que vam decidir fer un pastís casolà, vaig pensar que seria bonic personalitzar-lo. I aquesta idea em va encantar. Ara no tinc cap foto a mà i, a més, va volar molt lluny així que us he de posar una de les fotos que em va inspirar. Nosaltres hi vam posar FELICITATS. En definitiva, hi ha un munt d'opcions. De fet, cada apartat podrien omplir pàgines i pagines, de fet ho fan ja... Amb aquesta entrada només volia refrescar-vos les idees i inspirar-vos perquè gaudint preparant la festa d'aniversari dels vostres fills.
I vosaltes? Quines idees teniu??

_____________________________________________________________________________________________________________
A partir d'aquesta setmana, només faré una publicació setmanal que serà els diumenges. El dijous, si hi ha alguna activitat prevista per al cap de setmana, en faré també la ressenya.