dimecres, 9 de desembre de 2015

Busques joguines i jocs diferents?


Hola!
Després d'estudiar-me tots els catàlegs de joguines que han arribat a la meva bústia (i no han sigut pocs...) us vull ensenyar les botigues de joguines (on-line, potser les de la capital en teniu alguna al costat de casa) i alguna física que ofereixen joguines diferents; educatives però sobre tot divertides i amb un disseny molt diferent al rosa fúcsia i blau fosc que abunden als catàlegs convencionals.

Abans de començar voldria defensar el comerç de proximitat, el de barri, el de la nostra ciutat doncs a vegades aquest comerç no és tan conegut. Per tant, abans de comprar per internet, aneu al Niu o al Genet blau i si no trobeu allò que busqueu doncs ja sabeu què heu de fer.

Si sou de les persones que s' atabalen triant joguines... no continueu llegint...
Si ja teniu les joguines "triades i/o comprades" no continueu llegint...
I si us agraden les joguines "tradicionals" tampoc...

A la resta, sigueu BENVINGUTS!! Agafeu paper i bolígraf... O feu com jo, feu captures de pantalla... 

Si cliqueu sobre el logo, anireu directament a la web.A Lleida, tenim la sort de tenir el Niu de Joc. No tenen web però sí Facebook.
A més, tenen servei de ludoteca, fan tallers i hi pots celebrar la teva festa d'aniversari.La llibreria El Genet blau també ofereix joguines diferents i boniques, molt boniques. No tenen una oferta tan gran com les botigues on-line però a canvi t'ofereixen un tracte personalitzat. I fins i tot, si vols, et donen cita per a una compra personalitzada (de dill a div entre les 15h i 17h)! Sens dubte una gran idea!!! Només cal reservar la cita mitjancant un correu electrònic a elgenetblau@elgenetblau.com. 


Passar per davant i veure l'aparador també té el seu encant. No cal dir que la selecció que tenen de contes i àlbums il·lustrats és genial!


A l'apartat on-line, destaquem:Pàgina en català i castellà. A banda de la classificació per marques i per edats, n'inclou una que m'encanta... què li agrada al nen@??? 


M'encata la penúltima opció! ;-) 

Ha estat molt difícil fer una tria. jo he preselccionat de 3 a 5 anys i menys de 60€.


També tenen la pàgina web bilingüe. I tenen una classificació de les joguines que és tota una declaració d'intencions! Simplement genial!


Personalment m'ha encantat la secció Respecte per l'entorn i pels altres. 
Web en castellà. També tenen una classificació de les joguines curiosa i, a més, tenen un bloc amb idees interessants. Tots els jocs estan perfectament explicats.Això és una petita selecció de totes les opcions que teniu.

Espero que us hagi agradat i que si en coneixeu alguna opció més la compartiu amb nosaltres.