dimecres, 14 d’octubre de 2015

Làmines (descarregables) per a decorar l'habitació dels nens


Una de les coses que més m'agrada és decorar l'habitació del Roc. Busco i remeno per internet buscant la inspiració i, vaig canviant les coses de lloc, a mesura que incorporo nous elements.

De totes les coses, les làmines m'agraden especialment perquè porten missatges molt positius i a més tenen uns dissenys super bonics. (Super cuquis com dirien algunes!)



De moment el Roc, només veu el dibuix i els colors però penso que per als nens i nenes que ja llegeixen deu ser molt positiu... de ben segur, els ajuda. 

En podeu trobar pagant però també n'hi ha una pila de descarregables i imprimibles. Poseu al google o al pinterest (millor) "láminas infantiles descargar o free printable posters". Remeneu, remeneu! 
Després, només us cal un paper una mica gruixudet i una mica de washi tape, és a dir, una cinta adhesiva de colors de pasta d'arròs. Queda suer divertit i a més quan ho treus no arrenca pintura ni res. 
Si en voleu en català, és una mica més difícil però no impossible! Fa poc he descobert un bloc d'una noia que en fa unes xulíssimes! Ara fins i tot amb lletres de cançons. Com per exemple aquesta. 

 El bloc es diu "Bloc de coses" .

Espero que us hagi agradat i que us animeu a buscar la vostra!