dijous, 22 d’octubre de 2015

La porta del Ratolí Pérez

Hola!
Una de les coses que més sorprèn als adults és la inocència dels nens i nenes. La carona en veure els reis mags, el tió… Avui us presento diferents propostes per a posar la porta del ratolí Pérez a l'habitació dels nen@s o, tal com va fer la meva cosina Eva que té dos nens, La Mariona i el Martí: la va posar al passadís perquè tots dos hi puguin jugar i compartir la experiència.

1. Porta de OUIOUI DETALLES. És una web on hi trobareu diferents models de portes que podeu personalitzar amb el número, color… i tots els complements per fer-ho més bonic: catifa, escales, cistella… Aquesta és la que té el Roc. El Roc hi té l'escala perquè el Ratolí pugui baixar del sòcol sense fer-se mal, una cistelleta per a posar-hi la denteta i també una caixeta per a posar-li el formatge…Com veieu, ara l'he decorat amb washitape en forma de casa… M'encanta!


Aquesta és la que té la meva cosina al passadís. Mireu què bonic! A més, recordo que al costat de la porta, com que el Martí ja era més gran, el Ratolí hi va deixar una carta explicant que s'instal·lava a casa seva…

2.  La segona opció és de Wondernology i està feta pels treballadors amb discapacitat de la Fundación Carmen Pardo-Valcarce. No es pot personalitzar tant com l'anterior però us arribarà amb un conte. 
 

3. Fes-ho tu mateix@ amb materials super senzills i barats!!!

Haz una puerta para el ratón Pérez
#VideosHogarUna preciosa idea para decorar la habitación de los niños
Posted by Hogar iMujer on dimecres, 21 / octubre / 2015
Com que veig que el vídeo dona problemes per veure-l us passo unes imatges:


He trobat una web on hi trobareu material descarregable: la carta al ratolinet, una porta imprimible i altres dibuixos. Es diu Dbujos-para-colorear.euroresidentes.com

També podeu pintar-la, imitant aquest vinil.Com veieu teniu moltes opcions. Només cal buscar temps per a trobar la que més us agradi!
Quina us ha agradat més??? Us animeu? Si voleu m'envieu les vostres i les publico!