dimarts, 20 d’octubre de 2015

Anem d'excursió a... la Biblioteca Pública

Hola!
Avui us porto una proposta per a les fredes tardes de tardor i d'hivern. 

La majoria de vosaltres haureu vist que la biblioteca Pública (Rambla d' Aragó 10) oferta un seguit d'activitats familiars molt interessants: l'hora del conte els dimarts a les 18h i tallers els dissabtes a migdia, però també teniu la possibilitat de passar-hi una bona estona llegint i descobrint nous racons.

La biblioteca de Lleida conta amb un espai reservat per als més petits: la bebeteca. 
Com veieu a les fotos hi trobareu els contes classificats per formes, colors, números... Hi ha tauletes amb cadiretes petites però també hi ha butaques perquè nens i nenes gaudeixin de la lectura, acompanyats de la família.Però no tot ha de ser llegir! A la biblioteca també hi podem fer d'exploradors, decobrint racons... Sens dubte l' ascensor s'emporta la palma... però llegir des de les butaques que donen a l'atri ... no té preu!
SERVEI DE PRÉSTEC (+ info)
Si teniu el carnet de socis (cosa que us recomano perquè és gratuït i te'l fan al moment portant només el DNI) podreu emportar-vos a casa el següent material:


És a dir, durant un mes, teniu contes i entreteniment assegurat! A més, els nens i nenes aprenen a compartir, a tenir cura dels contes... 

HORARIS i tota la informació al web de la Biblioteca: 


Abans d'acabar us deixo amb la piràmide de la lectura. M'encanta! No descarto posar-la a l'habitació del Roc. Us agrada???

_________________________________________________________________________________
RECOMANACIONS

- AGAFEU EL TRANPORT PÚBLIC I FAREU DE L'EXCURSIÓ UNA GRAN EXCURSIÓ! ELS ENCANTA!

-  ABANS D'ENTRAR A L'EDIFICI FEU-LOS-HI OBSERVAR DES DE FORA LES FINESTRES, LA FAÇANA... 

- APROFITEU L'OCASIÓ PER ANAR AL PARC INFANTIL QUE HI HA AL COSTAT, DAVANT DEL MUSEU.

Espero trobar-nos-hi ben aviat!