diumenge, 6 de febrer de 2022

Històries de dinosaures "lleidatans"

Hola famílies!

Ja sabeu que els animals desperten passions entre els més petits de la casa... però què me'n dieu dels dinosaures? Aquests són els reis! 
Doncs si busqueu una sortida familiar i aprendre sobre els dinosaures a casa nostra, no us podeu perdre les següents propostes...

EXPOSICIÓ "QUÈ TENIM SOTA ELS PEUS" A BALAGUER


L’exposició fa un recorregut per 550 anys de vida a la Terra a través de 120 roques i fòssils recollits en 22 localitats de Ponent i el Pirineu i de les reconstruccions de cinc animals ja extingits, tot plegat acompanyat per una detallada informació sobre les edats de cada fòssil, les peculiaritats de cadascun dels paisatges i, finalment, la seva distribució per períodes geològics.

Nosaltres la vam visitar fa un parell de setmanes i ens va agradar molt. Sobre tot, veure les reproduccions dels animals ja extingits i també els fòssils.  Compte que acaba a finals de mes!
El cap de setmana que ve, a més, faran una visita guiada per a tots els públics. Així que no teniu excusa!

DINOSFERA A COLL DE NARGÓ


Disnosfera, fareu un viatge de 70 milions d’anys per conèixer com es reproduïen aquests animals gràcies a l’estudi més recents dels seus fòssils i, especialment, dels recuperats a Coll de Nargó, un dels jaciments més importants del món d’ous i nius de dinosaure.

Per aquests mesos tenen previstes aquestes activitats.

Aneu a descobrir el niu de dinosaure més gran d'Europa i conegueu l'Ogresuchus, el cocodril que s'alimentava de cries de titanosaure.

Nosaltres encara ni hi hem anat però no tardarem gaire!


Si voleu saber-ne més, i conèixer totes les rutes del Dinosaures als Pirineus, consulteu la següent WEB i no us perdeu res!


DINOSAURES A ARENY DE NOGUERA


Prop de Lleida també teniu els dinos d' Areny, a la franja.

Després de la visita al Museu podeu fer l'excursió a veure les petjades i una reconstrucció del dinosaure trobat a la zona. 
Us recomano que abans d'anar-hi, sobre tot, si voleu visitar el museu truqueu per confirmar si està obert.  

Al post següent podeu llegir la nostra visita i trobar tota la informació necessària.


Per a completar l'activitat us he preparat un document per documentar la vostra visita. Hi podeu empegar l'entrada, una foto o el que més us hagi agradat. Cliqueu sobre la impressora i us la podeu descarregar i imprimir.Què... sou una família aventurera? Us atreviu amb els dinos??