dijous, 17 de juny de 2021

Activitats al CaixaForum (estiu 21)

Hola famílies!

En uns dies acaben les classes i CaixaForum Lleida ha programat un seguit d'activitats per gaudir-les en família. Voleu saber quines són?
Per una banda, tenim una nova edició de PETITS CINÈFILSun programa que contribueix a construir la mirada de l'espectador per gaudir del millor cinema. Té una programació familiar anual i una selecció curosa i variada de pel·lícules per iniciar els petits i els adults en el món del cinema. Les pel·lícules s'agrupen en cicles monogràfics que tenen com a fil conductor un autor, un realitzador o un estudi d'animació, i pretén donar a conèixer nous estils i diferents tècniques d'animació utilitzades arreu del món.En aquesta ocasió, se centra en l'obra de Roald Dahl. Mireu les sessions que s'han programat. 


Ah! el primer dia hi haurà la presentació d'Helena Moliné, comunicadora i gestora cultural. És especialista en la dinamització de sessions de cinema familiar i en el doblatge de pel·lícules d'animació, i fa anys que participa a Modiband en la concepció, la gestió i la difusió de projectes audiovisuals i educatius com ara El Meu Primer Festival o Filmoteca a les Escoles.
La resta de dies, un educador presentarà la pel·lícula i en proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-ne. Podeu descarregar el full de sala amb material informatiu i educatiu a les fitxes de cada activitat.

Per una altra els tallers. Per aquesta ocasió la llum, l'art, la música i la lluna (que a finals del mes de juliol marxarà de la sala d'exposicions) en seran les protagonistes.

Si us interessen, ja ho sabeu! no badeu que volen!


Bon final de curs, famílies!