diumenge, 25 d’abril de 2021

Propostes per a famílies sense confinament comarcal (per fi!)


Hola famílies!

Sembla ser que el proper cap de setmana podrem tornar a sortir de la comarca... aiixí que... avui toca... ruta de propostes familiars! Ens seguiu?
OR EN FAMÍLIA A BALAGUER

El Centre d'Interpretació de l'Or del Segre és un espai que va més enllà del recorregut per la història de l'explotació de l'or al riu Segre i que convida el visitant a viure l'experiència dels autèntics buscadors d'or.
Des del museu, ofereixen una visita guiada al museu i una recerca pràctica d'or a les seves instal·lacions. A l'estiu, es fan al riu directament. 

VISITA LA PÀGINA WEB

MUSEU DE LA MOTO DE BASELLA

Un viatge al llarg del segle XX sobre dues rodes. Això és el que proposa el Museu Moto Bassella, un interessant recorregut des dels models més rudimentaris dels inicis de la motocicleta fins als nostres dies, a través d'una selecció de les principals marques nacionals i internacionals de totes les especialitats.
Si us agraden les motos, no us el podeu perdre. Gaudireu en família de la passió per les motos i de l'entorn del museu. 
VISITA LA PÀGINA WEB

PARC ASTRONÒMIC DEL MONTSEC A ÀGER

El Parc Astronòmic Montsec (PAM) és una iniciativa del Govern de Catalunya, per tal d'aprofitar les aptituds i potencialitats de la zona del Montsec per a la realització de recerca, formació i divulgació de la ciència, en especial de l'Astronomia.
S'hi ofereixen visites guiades diürnes i nocturnes per al públic general i també per al públic infantil.

VISITA LA PÀGINA WEB 


DINOSFERA A COLL DE NARGÓ

A Dinosfera farem un viatge de 70 milions d’anys per conèixer com es reproduïen aquests animals gràcies a l’estudi més recents dels seus fòssils i, especialment, dels recuperats a Coll de Nargó, un dels jaciments més importants del món d’ous i nius de dinosaure.

VISITA LA PÀGINA WEB


TRENS DELS LLACS

Retrocediu en el temps amb el Tren Històric i gaudiu d’un viatge inoblidable i nostàlgic a través d’espectaculars paisatges. Un ferrocarril amb estètica antiga que travessa les terres de Lleida fins a arribar als emblemàtics llacs del Prepirineu, en plena natura.
Un viatge a la història de la nostra terra. Busca el dia i viatja en el temps!
VISITA LA WEB OFICIAL

Què... quina serà la primera activitat que fareu?