dimarts, 6 d’abril de 2021

Nova edició del NanoArts

 


Hola famílies!

Tot i que la crisi sanitària no acaba de millorar, no es deixa de programar festivals i altres esdeveniments culturals familiars i per a tots els públics. És el cas del NanoArts de CaixaForum que, sense perdre la seva essència, s'adapta a la normativa actual, allargant-se en el temps i lògicament amb aforament limitat. 




NanoArts és un festival on l'art pren diverses formes per arribar als nostres infants d'una manera lúdica i divertida. S'hi programen tallers d'artistes i projeccions, centrats en un tema. En aquesta ocasió el SILENCI n'és el protagonista. 

Heu pensat què és el silenci i quin sentit té avui dia? Si no hi ha so, hi ha comunicació? Malgrat això... existeix el silenci? En aquesta ocasió, treballarem diferents propostes al voltant del concepte del silenci en quatre tallers d'autor i dues projeccions cinematogràfiques. Hi descobrirem que el silenci és igual d'important que el so, i que sense un l'altre no existeix.


El festival es divideix en dos dissabtes amb dos tallers i una projecció diferents cada dia. Per tant, ofereix un total de 6 propostes amb diverses sessions de cadascuna, matí i tarda. Voleu saber quines són?




Els tallers tenen els següents horaris:
Al matí: d'11 a 11.45 h, de 12 a 12.45 i d'13 a 13.45 h
Tarda: de 15.30 a 16.15 h, de 16.30 a 17.15 h, de 17.30 a 18.15 h i 18.30 a 19.15 h

I les projeccions:
Al matí: a les 11 h i 12.30 h
A la tarda: a les 15.30 h, 17 h i 18.30 h

Així que ja ho sabeu, agafeu agenda i feu les combinacions que més s'adaptin als vostres dissabtes. COMPTE QUE ALGUNES DE LES SESSIONS JA ESTAN PLENES! NO BADEU!



I ARA... SORTEIG!!! I ÉS DOBLE!!!

Com sempre, ompliu UN SOL COP aquest formulari i creueu dits! Aquest dijous a les 21h sabrem quines són les dues famílies guanyadores!

 

Enguany ens quedem sense altres espais com el racó dels llibres, l'espai de joc lliure o la zona de pícnic on hem gaudit amb els nostres amics i amigues però el gaudirem igualment. Que res ens aturi per gaudir de la cultura en família!