diumenge, 17 de gener de 2021

Programació familiar de LA TEMPORADA (GENER I FEBRER)

 


Hola famílies!

Com ja sabeu, L' Auditori, L'escorxador i La Llotja presenten conjuntament la seva programació. Abans de nadal es va presentar la programació d' hivern. Avui us destaco els espectacles familiars de gener i febrer.  Per començar, tenim un concert de música i dansa a l'Auditori:  Pere i el llop. 

PERE I EL LLOP de ​El Ballet de Barcelona i Lleidart Ensemble
Dissabte 23 de gener - 18.30 h

Pere i el Llop és un clàssic conte musical i educatiu per a nens. La versió que proposem permet una vivència més profunda escoltant música en directe, veient dansa i posant-se en la pell dels personatges i les seves vivències. Anem a conèixer les aventures d’en Pere que arrisca la seva vida per protegir els seus amics enfrontant-se al terrible llop del bosc.
L’espectacle està format per 7 ballarins, 7 músics i 1 director musical. Tots ells tenen un paper únic. Una producció de petit format, que facilita la proximitat entre els intèrprets i el públic, fent-lo més proper i protagonista.
Els ballarins posen de relleu una dansa de gran qualitat tècnica i artística que permet una concepció real d’aquest art. A la vegada les coreografies són portades a la màxima expressivitat, jugant amb l’exageració, la mímica i la caracterització.
​El Ballet de Barcelona i Lleidart Ensemble s’uneixen amb l’afany d’oferir un espectacle on la dansa i la música prenen el màxim protagonisme amb intèrprets d’ambdues disciplines.

La Saleta puja el seu teló a L'Escorxador però sentir notícies seves ja és una bona notícia!

JULIEU I ROMETA de Ladonabarbuda

Dissabte 23 de gener - 17.30 h


En Julieu i la Rometa s’han proposat una feina titànica, explicar un dels grans clàssics de tots els temps: Romeu i Julieta. Però potser no els serà tan fàcil quan s’adonin que no coneixen l’obra tan bé com es pensaven. Això sí, tenen una arma secreta… quan no saben com continuar, sempre poden improvisar.

Moviment i imatges visuals que no ens deixaran indiferents.
FRAGILE de LaBú Teatre
Diumenge 24 de gener - 12.30 h


Un delicat retrat de la fragilitat, que també pot ser bella i poderosa. LaBú Teatre convida a sentir, a emocionar-se, a perdre's… A través del moviment, dos intèrprets creen quadres visuals suspesos en un espai indefinit i vulnerable. Una reflexió, des d'una mirada poètica, de la fragilitat humana.
On anem quan caiem de la corda fluixa de la vida, com és aquesta fragilitat dins nostre?
Un espectacle poètic per a tots els públics que conduirà l’espectador a un estat de lleugeresa i llibertat.
Fragile és la tercera producció de la companyia LaBú Teatre, un espectacle basat en el moviment i la creació d’imatges visuals de gran impacte.

Un espectacle per fer-nos pensar sobre el món en què vivim
VALENTINA QUÀNTICA de Cia. Anna Roca
Dissabte 30 de gener - 18.00 h


Per què, si vivim en una societat que procura assolir la igualtat d’homes i dones, hi ha tan poques dones científiques reconegudes?
Per què tenim tantes curiositats sense resposta?
Per què és tan fascinant el món en què vivim??!
Si vols resoldre aquestes qüestions, si ets d’aquelles persones a qui la curiositat els surt per les orelles o simplement tens ganes de descobrir allò que li passa pel cap a la Valentina, entra al seu laboratori i deixa’t sorprendre. 
Perquè un espectacle pot ensenyar-te més coses que no pas et penses!

Quina serà la moralina amb què acabarà la faula? Segur que ens farà pensar!
LA FAULA DE L'ESQUIROL de LA BALDUFA
Dissabte 6 de febrer - 17.00 h i 19.00 h


El Gran Eriçó viu plàcidament a l'ombra d’un gran roure, i té cura dels seus, mentre gaudeix del seu raconet de món. Un dia, però, aquesta pau es veurà pertorbada per l'arribada d'un esquirol amable, trapella i juganer. La seua convivència no serà fàcil. Descobrirem un eriçó esquerp i protector, i un esquirol amb ganes de saber i compartir.
Una de les característiques de les faules és que sempre acaben amb una conclusió moral. De què ens vol parlar aquesta? La Baldufa proposa pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge. L'eriçó i l'esquirol són molt diferents, però tenen infinitat d’oportunitats per aprendre i compartir plegats.

I per acabar el mes de febrer... torna la Marta!!
“MARTIOSKA”  de Marta Casals Dansa
Dissabte 27 de febrer - 17.30 h i La maRTioska és la ballarina d’una caixeta de música. A la maRTioska ningú li ha preguntat si voldria estar tancada en una caixeta. En realitat, a la maRTioska, li encantaria viatjar i veure món.
Quan s’avorreix, la maRTioska intenta imaginar-se com seria la seva vida si fos una ballarina de debò, com les que dansen als teatres, als auditoris, per les places o pel carrer! I per imaginar-ho millor, obre unes capsetes que guarda en secret dins la seva caixa de música, i que l’ajuden a crear històries plenes de moviment.
Els somnis però, sempre acaben, i la maRTioska ha de tornar a la seva caixeta de música. Ho fa una mica més contenta, pensant en què potser la pròxima vegada que surti, hi haurà un nou grup de nens disposats a moure’s amb ella.

Aquí ho teniu resumit. 


Si voleu comprar ja les vostres entrades, recordeu que estem a un aforament del 50% i això fa que les entrades s'acabin més aviat.


Ja heu triat? On ens veurem??