diumenge, 8 de novembre de 2020

La nostra història de vida

 

Hola famílies!

Com ja sabeu durant la setmana de la celebració dels 5 anys de Roc en acció vam regalar una història de vida d' Alba Pifarré, educadora visual. Sabeu com podeu guardar la vostra història de vida per sempre? Us en dono tots els detalls. 
Abans de l'estiu, l' Alba ens va proposar tenir l'oportunitat d'enregistrar una història de vida, la nostra. I ja des del principi vaig tenir clar que, tot i la presència d'aquest maleït virus, volia recordar la sort de poder gaudir de les vacances al poble, bé, als pobles. En plural, perquè en "tenim" dos, el meu pare i el de la meva mare.
Abans de començar a gravar els vídeos, l'Alba em va enviar un qüestionari inicial amb unes preguntes i,  a partir de meves respostes em va donar unes indicacions que em van ajudar a començar les gravacions i lògicament a tenir un guió. Un primer pla de les mans, un paisatge bonic i altres recomanacions... són les poques indicacions que fa l' Alba i el resultat és màgic.

Quan ja vam tenir tots el vídeos, els hi vaig enviar. De fet, a mig estiu li'n vaig enviar alguns per saber si anava per bon camí o no. En el nostre cas, el Roc i la Bruna surten d'esquenes o de perfil... pel tema de privacitat però com que cadascú es grava els vídeos, doncs tot és a la vostres mans. 
I si  no sabeu gravar o no ho voleu fer... cap problema, l' Alba també es desplaça per a fer les gravacions oportunes. 

Un cop té el vídeo muntat, et fa gravar un àudio amb el mòbil. Ahhh ! no sense explicar-vos un truc infalible perquè se senti super bé.   

I en uns dies... reps un dels millors regals! Conservar moments únics amb la gent que més estimes. Què es pot demanar més? Sí! que durin per sempre!

Per a més informació, consulteu la secció HISTÒRIA DE VIDA la WEB de l' Alba Pifarré.Us animeu amb la vostra història de vida?