dijous, 24 de setembre de 2020

Ens sumem al #lesswaste de Sàlix


Hola famílies!

Fa molt temps que us volia parlar del nostre compromís amb el #lesswaste de Salix sostenible i aprofito ara que estan buscant més famílies per donar-vos-en tots els detalls. Salix sostenible és una botiga online amb tots els productes més top per reduir els residus de la teva vida, evitant els envasos d'un sol ús i els residus tòxics, que et t'ajuden a incorporar hàbits sostenibles dins i fora de casa.

                                                         

Una mica abans del confinament, les noies de Salix buscaven persones que vulguéssin fer un canvi en les seves vides i apostar per un dia a dia amb menys residus. Vaig presentar la nostra candidatura... et voilà! 

La primera acció era reduir els residus al bany. Ens van enviar un raspall de bambú de Banbu i us he de dir que ha estat un gran descobriment! Notes el canvi des del minut zero: un packaging sense plàstic, super agradable al tacte i quan te'l poses a la boca i... passats els 3 mesos aproximats de la seva vida útil, el pots llançar al contenidor marró, cremar-lo a la barbacoa o fins i tot plantar-lo! (un cop hagis tret els fils de nylon)    


Com que feia molt temps que em volia passar als sabons sòlids, vaig aprofitar per comprar-ne un i una bosseta per a posar la pastilla de sabó i us la recomano moltíssim també. És molt útil per guardar el sabó i sobretot s'aprofita molt més el sabó perquè s'asseca a la mateixa bossa i quan la tornes a mullar aprofita el sabó que s'hi ha assecat. 


Després d'aquestes, han vingut altres petites accions: fer el nostre propi sabó per a rentar la roba, eliminar els discos desmaquillants d'un sol ús... Coses mooolt petites però que a mi em reconforten i em fan sentir més convençuda que una altra manera de fer i viure és possible. 

Ara teniu vosaltres una nova oportunitat per sumar-vos al repte de Salix. Han llançat una segona fase i fins al 27 de setembre podeu presentar la vostra proposta. Tindreu 

Busca aquesta publicació al seu instagram (@salix.sost) deixa un comentari i entra a formar part de la petita gran revolució. Salix, t'ajuda!

Sóc conscient que tenir una vida #zerowaste és molt difícil però sí que és fàcil amb el #lesswaste, és a dir, viure amb un menor impacte sobre el medi ambient. 

Ja ho veieu que practicar el #lesswaste és possible. T'apuntes a la revolució #lesswaste de Sàlix?