dimarts, 1 de setembre de 2020

CircPicat 2020

                                               


Hola famílies!

Comencem la 5a temporada del blog amb el Festival de Circ que se celebra a Alpicat del 10 a 13 de setembre, el Circ Picat, que enguany compleix 7 anys.


Aquests són els espectacles programats. En vermell us he posat les edats recomanades (que ja sabeu que és molt relatiu). La majoria són per a tots els públics però hi ha alguna recomanació. Aquí teniu la programació. Aneu prenent nota!

Veure tota la programació en PDF.

Les entrades que es posen a la venda demà dia 2 per als amics de la Unió i el 4 per a la resta d'espectadors es poden adquirir a través de www.alpicat.cat/entrades. Tenen un preu de 2€, per a totes les funcions i per a tots els públics a partir de dos anys. 
La recaptació de les entrades venudes anirà destinada al BANC D’ALIMENTS DE LLEIDA I COMARQUES. 
Les persones que desitgin entrar a un espectacle amb infants menors de dos anys i es puguin posar a la mateixa cadira, no caldrà que comprin més d’una entrada. Els menors de dos anys no podràn ocupar una cadira. Lògicament la nova normativa COVID centra les normes d'accés als espectacles. Us recomano que les llegiu un cop adquirides les vostres entrades però es resumeixen en: DISTÀNCIA-MANS NETES-MASCARETA. 

És a les nostres mans demostrar que la CULTURA ÉS SANA, perquè que la CULTURA, CURA a hores d'ara ja ho sap tothom.  

A gaudir famílies del circ, al CircPicat!