divendres, 5 de juny de 2020

Zahorí books, llibres que cuiden del medi ambient


Hola famílies!
Coincidint amb la celebració del dia internacional del Medi ambient us voldria parlar del Club del petit activista, una iniciativa de l'editorial Zahorí Books que em té enamorada. 
Zahorí descriu així els seus llibres:
A través d’una mirada diferent sobre la ciència, la natura, els animals, aspectes de la vida quotidiana, i emprant el joc, la resolució d’enigmes i reptes, els llibres de Zahorí Books plantegen la participació activa dels nens com a eina d’aprenentatge.

La veritat és que no m'estranya gens que hagi rebut tants premis i de tan prestigi. Impossible triar-ne un només!

Catàleg de Zahorí Books.

La majoria els coneixereu perquè no falten mai a les llistes de recomanacions de llibreries, diaris o blogs. 

A banda dels seus llibres, m' encanta el club que han posat en marxa des de fa uns mesos per a crear consciència als infants de casa de la importància de cuidar del nostre planeta. Es diu EL CLUB DEL PETIT ACTIVISTA. 
Voleu saber de què tracta?


El club té els següents objectius:


I aquest és el seu manifest:

Al fer-te Petit Activista, ajudes al planeta a través del projectes mediambientals que apadrina Zahorí Books.

Un cop heu inscrit els vostres fills i filles al club, rebreu un carnet amb el número de sòcia o soci que us podreu imprimir a casa, si voleu, o us l' envien. 
Una de les coses que més m'agrada del projecte és la voluntat d'implicar els nens i nenes en les diferents iniciatives per buscar solucions per a l'emergència climàtica. Per exemple, en la primera acció ens proposaven que votéssim un dels 3 projectes presentats perquè fos apadrinat pel Club.


Amb el Roc vam llegir els projectes i vam decidir votar per la proposta de les cuines eco però el projecte més votat va ser el dels ossos a Alaska. Sigui com sigui, és molt enriquidor per als infants la participació en accions com aquestes perquè la cura del medi ambient és a les mans de tots i totes.  De tot el catàleg, destaquen aquests 4 àlbums il·lustrats que porten el segell del Club. 


I aquí ve la sorpresa...
Estem de sorteig al nostre Instagram! Sortegem un exemplar de 
SOS: MONSTRES DE VERITAT AMENACEN EL PLANETA


Hi ha monstres voltant pel planeta: volen sobre el teu cap, viuen a les profunditats del mar i fins i tot s’amaguen a les clavegueres. Provoquen tempestes, assequen llacs i espanten els animals.
L’immens Brossakong, el desagradable Boirum, l’enganxós Greixodont o l’invasiu Urbanosaure faran que els monstres que hi ha sota el teu llit semblin simples peluixos. I és que aquests monstres existeixen realment!
Només herois com mediambientals com tu poden derrotar-los! Fes-te petit activista i ajuda’ns a vèncer aquestes malvades criatures!

Si voleu participar-hi només cal que cliqueu sobre la imatge i seguiu els requisits.

Us animo a inscriure els vostres fills i filles en aquest bonic projecte i així formar part del Club de #LLIBRES EN ACCIÓ que volen posar fre a aquesta emergència climàtica.

Molta sort a tothom!