dilluns, 29 de juny de 2020

AJORNAT!!!Lleida en "Fase Cultura" familiar


Hola famílies!
Quines ganes de tornar a portar aquestes propostes per a públic familiar a la nostra ciutat! L'Ajuntament de Lleida ha preparat un estiu ple de cultura, de fet estarem en "Fase cultura". Molt s'ha parlat del paper que ha jugat la cultura durant el confinament. Ens ha salvat, de fet! Recordo, per exemple, els directes que des de Roc en acció us vam oferir un total de 4 setmanes i la de Sant Jordi, gràcies a moltes dones, sobretot, i homes la majoria dels quals es dediquen d'una forma d'una altra a la cultura. Així doncs, ara ens toca a nosaltres i a les administracions SALVAR A LA CULTURA!

Aquí teniu les activitats familiars, organitzades per caps de setmana.
INFORMACIÓ IMPORTANT

Activitats gratuïtes, amb aforament limitat i reserva prèvia.
Totes els espectacles de “Fase Cultura” seran gratuïts però amb aforament limitat, per aquest motiu és necessari fer reserva prèvia.
Caldrà fer la reserva online, per a cada esdeveniment, a http://paeria.cat/fasecultura. També es podrà fer telefònicament trucant al 973279356, de dilluns a divendres d’11 h a 13 h.
Les reserves s’obriran cada dilluns per als esdeveniments que se celebrin en la setmana en curs; es tancaran el mateix dia de celebració a les 13.00 h.
Màxim 5 localitats per reserva.
Cal portar les reserves en pdf o format mòbil als dispositius electrònics.
Segons la normativa vigent, totes les reserves hauran d’anar associades a un nom i un número de telèfon per poder tenir un registre d’assistències.
Per accedir als espectacles i concerts serà obligatori l’ús de mascareta.


Com ja sabeu, jo us destaco les propostes més familiars però no dubteu en consultar tot el programa i deixeu-vos sorprendre!Més informació a LA WEB OFICIAL DE LA PAERIA.

A més, us deixo els horaris dels museus de la ciutat.Apa! A gaudir de l'estiu en família i amb la cultura!

Cap comentari:

Publica un comentari