dilluns, 9 de març de 2020

Fem el bèstia!?


Hola famílies!
Fa unes setmanes us vaig descobrir l´última entitat que s'ha afegit a la llista de col·laboradors i no puc estar més feliç. La Seu Vella és i serà el símbol de la nostra ciutat i ha de ser sí o sí a la nostra agenda!Arribar a Lleida i veure la Seu... això no es pot explicar. El Roc ja sap el que és intuir la silueta del campanar des de ben lluny i sentir l'emoció d'arribar a casa...

Coneixeu els llibres sobre la seu vella?Tots dos els podeu comprar a la botiga del turó. 

Una de les maneres per poder visitar el monument és les tardes de dimecres. Sabíeu que teniu l'accés gratuït només per portar un llibre i anar-hi a llegir?Per aquest dissabte 14 de març a les 12h han preparat una fantàstica activitat i tenim la sort de tenir 2 entrades per a sortejar.

L’activitat constarà de dues parts:
La primera part consistirà en un breu recorregut per l’església on mostrarem alguns éssers fantàstics com ara els grius, els centaures i els dracs. Ho farem observant-los amb uns binocles molt especials i amb la narració de dos contes: “En Jaume i en Quatre Potes” i “El drac de set caps”.
La segona part consistirà en un taller on elaborarem la nostra pròpia bèstia.  

Per a més informació:
Hora: 12.00h (durada una hora i 30 minuts)
Punt de trobada: recepció Seu Vella (Canonja)
El preu de l’activitat: 5€ (nens i adults)
Activitat recomanada a partir de 4 anys. Places limitades
Venda d’entrades: www.tincticket.com o a la recepció de Seu Vella el mateix dia.Per a participar-hi només cal que ens segueixis a les xarxes socials i que omplis aquest formulari. Teniu temps fins aquest dijous a les 21h.  Molta sort a tothom!!!