diumenge, 15 de març de 2020

Activitats per a sobreviure al confinament amb alegria


Hola famílies!
Si fa un temps m'haguéssin dit que escriuria aquest post enlloc de les super propostes familiars que ens ofereix la nostra ciutat i els sorteigs que em donen la vida... no m'ho hagués cregut. Sigui com sigui estem en aquesta situació i si ens podem ajudar entre tots doncs... benvingut sigui, jo ho faré des de Roc en acció!


Abans d'enllaçar-vos les activitats que us hem proposat fins ara, us voldira parlar del projecte que hem començat avui i que en moments com aquests a mi personalment em donen energia per tirar endavant i esperar l'endemà amb esperança i alegria. Avui ha començat el FAMÍLIES EN ACCIÓ A CASA! Un seguit de directes a Instagram amb convidades cada dia a les 12h pensat per a tota la família. Des d'aprendre a dibuixar a classes de relaxació, passant per experiments i moltes coses més! 
Avui la Cristina d' Agipa ens ha donat tips per a sobreviure al confinament amb alegria i paciència i super poders!!! Podeu veure el vídeo al seu compte d'Instgaram durant 24h és a dir fins a les 12 del migdia de demà dilluns. 
  Espero que us uniu a la festa amb les mateixes ganes amb què hem iniciat el projecte! Ja us anuncio que la propera setmana hi haurà propostes superinteressants! 

I ara al lio! Aquí van propostes que podeu fer aquest dies! 


I au doncs... si necessiteu idees aquí les que, en principi, no heu de comprar res perquè ho teniu tot a casa! 

Mil gràcies per acompanyar-nos en aquesta "nova etapa" de la nostra vida. 


TOT ANIRÀ BÉ!