dimarts, 4 de febrer de 2020

Animac 2020 i... sorteig!

Hola famílies!
Avui s'ha presentat ANIMAC a la premsa però (quasi) en exclusiva tenim la programació i... us puc anunciar que tenim dos abonaments (un d'adult i un d'infant) per a sortejar! 
ANIMAC és una potent fira internacioanal que se celebra a Lleida des de 24 anys i que ofereix moltes opcions per a passar estones en família i descobrir el cinema d'animació i els trucs d'una forma molt didàctica i divertida. 

Enguany el tema és les càpsules del temps, doncs, en paraules de la seva directora, Carolina López, l' animació és un mitjà poderós per recuperar el passat, per recol·lectar i conduir els records, el temps viscut, la història, que permet parlar d’allò que és molt difícil d’abordar des de la imatge real”.


PROGRAMA OFICIALPROJECCIONS
Totes les projeccions se centren a La Llotja però també a Caixa Forum. 

ESPAI ANIMACREA
Animacrea és un espai multidisciplinari on podeu gaudir de propostes lúdiques en forma de joc lliure o tallers, que potser descobreixin alguna vocació. 
OPEN SCREEN
La pantalla oberta al públic: projeccions ininterrompudes amb les propostes més experimentals.

ESPAI KIDS
Zona d’esbarjo per a la canalla, on podran dibuixar i aprendre amb llibres i retallables dels personatges de les sèries més conegudes del moment.


ENTRADES
Les entrades es poden comprar on line des de la web oficial d' ANIMAC o in situ els dies de la mostra. 

Abonament 4 dies: 30 € / reduïda: 20€
Entrada general: 9 € / reduïda: 5 €
Entrada general de dia Petit Animac: 5€
Abonament 2 dies (dissabte i diumenge) Petit Animac: 8 €
Oferta Animac Campus: 15 €
INAUGURACIÓ i CLOENDA: L’entrada és gratuïta, sense invitació. Les localitats s’ocuparan per ordre d’arribada i estan limitades a l’aforament de la sala.

ENTRADA D'UN DIA:
Dóna dret a accedir a totes les sessions que es duran a terme al llarg de la jornada, tant a La Llotja com a CaixaForum.
Cada sessió i activitat està limitada a l’aforament de la sala.
ABONAMENT DE 2 DIES (PETIT ANIMAC) o 4 DIES (ANIMAC):
Dóna dret a accedir a totes les sessions Petit Animac i sessions Animac respectivament, tant a La Llotja com a CaixaForum.
Cada sessió i activitat està limitada a l'aforament de la sala.

Descomptes amb els següents carnets:
Abacus, Associació professional d'il·lustradors de Catalunya, Associació Amics de la Fira de Titelles - Centre de Titelles de Lleida, ATTP - Teatre per tots els públics, Aula Municipal de Teatre, Biblioteca Pública de Lleida, Carnet Sènior, Conservatori i Escola Municipal de música de Lleida, EOI Lleida, EOI Tàrrega, Òmnium Cultural, Orfeó Lleidatà, Regidoria de Joventut, Teatre de la Llotja i UdL Universitat de Lleida. 

Per a participar en el sorteig que us comentava, aneu  la publicació d' Instagram i us explico tots els detalls! Ens veiem a La Llotja! Us ho perdreu?