diumenge, 17 de novembre de 2019

Explorem Lleida!


Hola famílies!
De la mà de l'Editorial Mediterrània arriba una fantàstica manera per conéixer la nostra ciutat, Explorem Lleida, un guia per a no perdre'ns res de la capital de les terres de Ponent. Amb Explorem Lleida, descobriu la ciutat en família tindreu l'oportunitat de descobrir tots els racons de la ciutat i descobrir els fets històrics més rellevants que sens dubte van fer que Lleida sigui com és actualment. 

La guia promou el treball en equip, doncs tota la família ha de superar 20 missions i 18 enigmes. Si els supereu tots, podreu aconseguir el vostre diploma de superexploradors. 

Cada equip, és a dir, cada família podrà acomplir les missions quan vulgui, al seu temps, per tant podeu resoldre els enigmes al vostre ritme i anar anotant els vostres avenços al registre que hi ha.


La guia destaca deu punts o temes de la nostra ciutat tant variats com el Museu de Lleida, La Seu Vella (com no hi podia faltar), el riu Segre o l'horta... que inclouen diverses missions com preparar un senzilla i saludable recepta, buscar una font al Camps Elisis o buscar el nom d'un carrer, per exemple.  

Per cert, i el proper dissabte 23 hi ha un taller amb l'autora i l'il·lustrador del llibre a la Llibreria El genet blau. Recordeu però que cal inscripció prèvia.   


Si us ha agradat i voleu que la Editorial Mediterrània us envïi un exemplar a casa, només cal que contesteu aquest questionari:

  
Teniu temps per a participar fins aquest dijous a les 21h! A continuació faré el sorteig en directe per Facebook!
Molta sort a tothom!