diumenge, 6 d’octubre de 2019

Programació familiar Teatre Foment de Juneda


Hola famílies!
Celebrem els 4 anys i comencem nova col·laboració amb el Teatre Foment de Juneda, tot un orgull per a nosaltres! 
Diuen que al pot petit, hi ha la bona confitura i d'aquesta manera podem entendre com un poble tan petit tinggui una programació familiar tan completa.

El proper diumenge descobrirem qui renta el milers de llençols dels hotels? A finals d'octubre, s' estrena el nou espectacle de la companyia lleidatana Xip Xap: un clàssic revisat amb una mirada contemporània.A mitjans de novembre, una nova versió d’una història clàssica per a nens i nenes sobre un nen remenut i els seus germans abandonats al bosc, especialment pensada per ser vista pels pares i mares i la canalla.


I a principis de desembre... una doble sessió per a nadons amb una proposta plàstica en la qual, gest, dansa i arts visuals dialoguen per a oferir una experiència que estimula el desig de jugar als més petits i als seus grans acompanyants.


Abans de comprar les entrades heu de conéixer els packs que ofereixen per tal que adquiriu les entrades amb un preu reduït; per un costat, el carnet Amic del Teatre i per un altre, el pack familiar.   
I ara, si ja heu fet la vostra tria... accediu a la web principal des de la següent imatge.


I abans d'acabar... recordeu que al nostre Facebook tenim actiu un sorteig fins dimecres 9 d'octubre a les 21h. 
4 entrades per al ITRALIANO GRAND HOTEL! Molta sort!Ens veiem al Teatre!