divendres, 20 de setembre de 2019

Sorteig entrades a NanoArts


Hola famílies!
De la mà de CaixaForum Lleida us porto un sorteig genial: una entrada familiar per al festival NanoArts. I què és el NanoArts??


Doncs el Festival NanoArts és un festival per a tota la família en què hi trobeu diferents propostes per a treballar un tema. Projeccions, contes i tallers i altres propostes permetran conéixer i aprendre sobre el moviment. 

Professionals i col·lectius creatius oferiran tallers variats per fer en família. Sandra Partera, artista plàstica, proposa en el seu taller Il·lusió en moviment participar en una obra col·lectiva a través de la creació d'elements mòbils i prenent l'obra de Rosalis Schweizer com a referència. El col·lectiu AHomeInProgressFilm ens proposa fer un taller de rotoscòpia en el qual intervindrem en una pel·lícula per convertir-la en una nova peça audiovisual que es projectarà al final de la jornada. L'il·lustrador Marc Torrent oferirà un taller de còmic per aprendre els recursos plàstics per expressar moviment. El col·lectiu Crea Moviment proposa un taller de dansa, joc i cançons per interactuar amb el cos i en família.

El conjunt d'activitats autònomes, que es podran realitzar durant tot el dia de festival, consta de taules de llum, un espai de joc per a nenes i nens de 0 a 3 anys, un espai de descans i pícnic i un racó de lectura. 

Nosaltres l'any passat hi vam ser tot el dia i vam aprofitar de l'espai de picnic per dinar amb amics i gaudir d'un dissabte genial!


Si voleu comprar les entrades ja perquè no podeu esperar... cliqueu sobre la imatge i trieu l'opció més adient per als vostres horaris.I si voleu participar en el sorteig què heu de fer? 

Doncs... només cal que respongueu a aquest formulari fins a aquest dilluns 23 DE SETEMBRE a les 22h i creueu els dits! S'accepten dues participacions per persona: una si ens seguiu amb el compte d'Instagram i una altra si ens seguiu a Facebook. Així que si sou "doble seguidors", teniu el doble d'oportunitats.

LLEGIU, SI US PLAU, TOT EL FORMULARI.Què famílies! us apunteu? Nosaltres no hi faltarem!