dilluns, 30 de setembre de 2019

L'Orfeó presenta la programació Tardor 2019


Hola famílies!
A pocs dies d' haver entrat a la tardor, ja comencem a conéixer la programació per al públic familiar per aquesta nova estació. L'Orfeó, amb el lema #enculturat, ha sigut dels primers ; també ha presentat la seva oferta de classes per als petits de casa. 


A PARTIR DE 3 ANYS
Cordes Grillades DISSABTE 26 OCTUBRE A LES 18:30 A L'AUDITORI


Us presentem una amanida de cordes amb pintures de molts colors, per explicar una història que va d´insectes, ocells, amor i sobretot, molta música!
Una adaptació de La Botzina sobre el conte original d’Eric Carle, amb música especialment escrita pels músics del quartet Brossa, amb il·lustracions i dibuixos de Maria Vidal.

Cabaret Patufet DISSABTE 9 NOVEMBRE A LES 18:30 A L'AUDITORI


Cabaret Patufet és un espectacle de música, cançó, conte, poesia i endevinalles per als més petits. Creatiu, emotiu, delicat, divertit i participatiu. Un cabaret patufet!
Aconseguirà la Rateta Presumida trobar l’amor de la seva vida? I la Lluna, podrà enredar al Sol? Per què vol la nina Marta anar a la platja? Quin és l’ocell que dorm a la palla i que pon un ou cada setmana? El drac ens vol espatllar la festa. Se’n sortirà? I, en Patufet, que hi té a veure en tot plegat? Totes aquestes preguntes tenen resposta al Cabaret Patufet. Un cabaret petit com un granet d’anís.

PER ALS NADONS
Espai Nadons. Xino-Xano DIUMENGE 6 OCTUBRE A LES 11H i A LES 12H


Somia tots els camins que vol descobrir, els mars que vol navegar i fins i tot les estrelles que vol tocar. La Tuinga somia un avió per travessar els núvols i un tren per saludar a tota la gent dels camins . Somia una barca per conèixer els colors dels peixos i un coet per enfilar-se fins la lluna. La Tuinga, però, quan es desperta de bon matí, se’n adona que no té res de tot això...tan sols cames i peus, com tothom. La Tuinga es posa a caminar. Un peu davant de l’altre. I així, xino-xano, descobreix que caminar és una manera ben bonica per començar a conèixer món. 

Espai Nadons. Pintamúsica DIUMENGE 17 NOVEMBRE A LES 11H i A LES 12H


Un quadre blanc, quatre colors, i música clàssica en directe són els ingredients principals d'aquesta experiència creativa per a nadons i els seus acompanyants. Tres músics, actors i cantants, són els encarregats de guiar-nos en aquest recorregut a través de les estacions de l'any on, per cada època, tenim un color, una cançó i uns instruments. De fons d'escenari, una adaptació del quadre 'Dona i ocells en la nit' de Joan Miró es va omplint a mesura que avancem en el viatge.
Primer arriba la tardor, cauen les fulles, els arbres es despullen i el roig és el color que comença a omplir el quadre. Passem a l'hivern, es congelen les galtes i ens calen barrets, bufandes i guants. El blau és el color per aquesta estació tan freda. Amb la primavera tornen les pluges i gràcies a elles el paissatge es posa ben verd. I finalment arriba l'estiu amb el groc de la calor, i ens apropem al mar per sentir el soroll de les onades i completar el quadre.


Si esteu interessats, compre les entrades ja, especialment per als espectacles per a nadons, perquè són en petit reduït i l'aforament és petit.
A més, ja està en marxa una altra edició de les classes de música per a nadons, BALDUFA. Les coneixeu? Totes les sessions es fan dissabte al matí i tenen una durada de 50 minuts. Teniu totes les dates i altres informacions a la WEB OFICIAL.I ara... el sorteig! Dues entrades per anar a veure i escoltar el concert familiar a l'Auditori CORDES GRILLADES el 26 d'octubre.
Per a participar només cal que ompliu aquest senzill formulari.


Teniu temps per a participar fins aquest dijous a les 21h. El més aviat possible faré el sorteig en directe per Facebook. 

Esteu atents!