dimarts, 17 de setembre de 2019

La Manreana presenta La Manreana Parc


Hola famílies!
La Manreana, la casa de colònies més coneguda de les nostres contrades, ha creatr La Manreana Parc, amb una pila d'activitats extraordinàdies, pensada per a tots nosaltres. Voleu descobrir-les?Així és com explica el Jaume, el nou projecte:

El grup la Manreana obrirà el proper cap de setmana 21-22 de setembre el primer parc temàtic familiar de Lleida, la Manreana parc. L’empresa ha treballat durant mesos per oferir un nou producte per a famílies, s’han adaptat totes les instal·lacions de la granja i de Vimferri (centre de natura i fauna) per acollir visites de manera que el visitant és podrà passejar per les instal·lacions coneixent les més de 50 espècies d’animals que s'hi poden trobar (totes identificatives amb fitxes informatives).
A més s’oferiran activitats guiades teatralitzades cada cap de setmana i festiu on s’ensenyaran les tasques de la granja i les curiositats dels animals salvatges. A més d’un mercadet de productes que es produeixen a la mateixa granja escola.

Per obrir boca, la primera serà aquest cap de setmana.  


Per a tota la temporada s'han programat totes aquestes:  


Si teniu pensat anar-hi, podeu fer la reserva de les entrades online i gaudireu d'un descompte del 15% i us assegureu que hi hagin places. Clica sobre la imatge i accedeix directament a la web oficial. 


Com sempre des de les nostres xarxes socials es farà difusió de les diferents propostes com també des de la nostra agenda.

Ja el tenim actualitzat al nostre mapa!Esteu atents perquè fa molt bona pinta!