dimarts, 18 de juny de 2019

Última setmana de juny


Hola famílies!
A pocs dies de l'inici de les vacances, segur que ja esteu pensant com omplir les llargues tardes i també matins amb els vostres fill o filles. Aquí teniu les propostes per a la última setmana de juny.


MATÍ A LA LUDOTECA
A partir de dilluns que ve, horari d'estiu.TALLERS
TALLER D'ARTISTA AMB Bildi Grafiks
Bildi, en esperanto 'fer imatge', és un estudi de disseny gràfic creat per Agnès Simon i Martí Ferré. Aquest estudi ha estat l'encarregat de revisar i redissenyar la imatge del Centre d'Art la Panera, present a la mostra «Bildi. Dissenyant entre l'artesania i la indústria gràfica» on es podrà veure una revisió dels treballs de Bildi dels darrers 15 anys.
Al voltant del projecte, un sistema d'impressió en fusta i píxels, ens proposen participar en un taller per a nens i nenes on fomentar la creativitat i experimentar mitjançant el joc.
Preu: 3 €
(socis del Club Banyetes, famílies monoparentals i famílies nombroses: 2 €)
Inscripcions: places limitades. Us hi podeu inscriure trucant al 973 262 185 o enviant un correu a educaciolapanera@paeria.cat


EL vam fer dos estius i ens va agradar molt!

COMPRAR ENTRADES AQUÍ


SESSIÓ DE CINEMA
A la Biblioteca pública han rganitzat el dimecres dia 26 de juny a les 17'30 una sessió de cinema "El vent entre les canyes" i una activitat que posarà en valor les heroïnes que desafien els esteròtips. Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 4 anys i cal inscripció prèvia per assistir-hi a l’Àrea infantil i juvenil.


LA TARDA DELS LECTORS
Entrada gratuïta a la Seu Vella si porteu un llibre per a llegir (grans i petits!) De les 15:30 fins a les 19:30hVISITA LLIURE
De dilluns a divendres, de 10 a  14 h i de 17 a 20 h
Dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h
Diumenges i festius, d’11 a 14 h

VISITA AUTOGUIADA
Una estona al museu ben divertida!


I el cap de setmana...
CONTA CONTES EN ANGLÈS

LA FESTA DEL TRACTOR

I voleu alguna idea més...

  
A gaudir en família!