diumenge, 2 de juny de 2019

Arriba el 3r Marrameu i ve amb sorteig!


Hola famílies!
El proper cap de setmana torna el Marrameu. Aquest any celebra la 3a edició i per a vosaltres pot ser molt especial si participeu en el sorteig que us hem preparat juntament amb Festuc Teatre. Voleu saber per què?


Al festival Marrameu, hi trobareu a banda d' espectacles i espais de joc lliure per a tota la família. També espectacles programats per a adults. 
La majoria de propostes són gratuïtes, només algunes tenen un preu simbòlic d'1€. 
Aquí teniu tota la programació: 
A la plaça de l'Església hi haurà servei de bar (vermuts i bocates) durant les hores del festival: dissabte tarda de 4 a 12 de la nit i diumenge tot el dia 10 a 21h. 
A més, per a les famílies amb nadons tenim zona de lactància i aparcament de cadiretes.

Diumenge al matí hi haurà un taller de trapezi a la Plaça de la Creu.

Heu vist el vídeo promocional?Juntament amb Festuc Teatre us hem preparat un sorteig diferent. Si sou una de les famílies guanyadores estareu a primera fila i, a més, podreu pujar a l'escenari, un cop acabat l'espectacle per a conèixer detalls de les titelles.
Us hem prepart 4 packs que consiteixen en veure l'espectacle a primera fil i poder pujar a l'escenari a tocar les titelles. Podeu participar a tots els que vulgueu però només podreu guanyar un pack. 
Per a participar només cal que ompliu aquest qüestionari. Teniu temps fins aquest dimecres a les 21h. A continuació, faré el sorteig en directe per facebook i enviaré un mail a la persona guanyadora.
Així de fàcil!
MOLTA SORT!

Fa olor a estiu, fa olor a teatre... Fa olor al Festival Marrameu de Torrelameu!