dimarts, 7 de maig de 2019

La Supernit a les Biblioteques
Hola famílies!
Avui us porto una activitat per a fomentar la lectura de la mà del club Super 3 i les biblioteques públiques. Veniu? 

La Supernit a les biblioteques és una iniciativa impulsada conjuntament pel Super3, el Departament de Cultura i les biblioteques públiques municipals, per tal de promoure la lectura i les biblioteques entre el públic infantil. A través d’una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori, els nens i nenes participants ajudaran la família del Super3 a lluitar contra el Senyor de les Ombres i el seu pla malèfic.

El Senyor de les Ombres està robant llibres de les biblioteques i, amb la seva màgia fosca, està traient els malvats de dins dels llibres i els guarda en un bagul. La nit del 31 de maig els alliberarà tots perquè envaeixin el món. Només ho pot aturar la màgia positiva, com la de la Nenúfar i la Matoll, però elles soles no poden fer-ho. La missió de la “Supernit a les biblioteques” és que tots els súpers facin màgia per aturar el Senyor de les Ombres i retornar els malvats als llibres. 


En el mapa podràs mirar quina és la teva biblioteca més propera, ves-hi quan abans millor per apuntar-te! 
Més info AQUÍ

Aqí trobareu tots els vídeos on la família dels supers promociona l'activitat.


Com per exemple aquest, on us ensenyaran a preparar les orelles èlifiques de la Matoll i la Nenúfar.

Per a participar a la biblioteca Pública de Lleida només cal que aneu a la sala infantil de la biblioteca i us apunteu a partir de les 10h de demà 8 de maig!  

Som-hi! Entre tots i totes aconseguirem aturar el Senyor de les Ombres!