diumenge, 19 de maig de 2019

La motxilla viatgera de la Bebeteca


Hola famílies!
Ara fa un parell d'anys vaig sentir a parlar de les motxilles en préstec que la Biblioteca Pública de Lleida posava a disposició de les famílies amb infants menors de 3 anys. Aquesta setmana n'hem agafat una i us voldria explicar com funciona i què hi podem trobar a dins. 


Aprofitant l'últim contacontes de la temporada vam agafar uns llibres en préstec i vaig preguntar per les motxilles viatgeres per a nadons.Hi ha diferents lots de motxilles que es diferencien pels colors: groc, blau i verd i per un número. Es troben a l'Àrea infantil i juvenil i és allí també on les podeu  reservar si estan totes prestades. Per a poder emportar-vos-les necessiteu el carnet de soci que es podeu fer AQUÍ i amb què, a més, gaudireu de diferents avantatges i descomptes a CaixaForum i Teatre l'Escorxador, per exemple.

A l'interior de la motxilla, us trobareu una selecció de contes i llibres i de DVD i CD's que acompanyaran els vostres infants en la descoberta de la lectura. 

Com tot el material que agafeu en préstec el podeu tenir a casa durant 1 mes, o sigui tenim temps suficient per oder trastejar tots els llibres.
No sé què us semblarà però a mi m'encanta! És genial tenir a disposició aquest material per a compartir temps amb els nostres fills i filles! I vosaltres. l'heu provada ja?