dimarts, 28 de maig de 2019

Idees de regals d' 1 any


Hola famílies!
La bimaternitat m'està regalant un redescobriment del joc. La Bruna està a punt de fer 1 any i  aquests (alguns) seran els seus regals d'aniversari. Per cert, sabíeu que avui és el dia internacional del joc? 
"L’ ÚNICA ACTIVITAT QUE ACTIVA ELS NOSTRES CENTRES EMOCIONALS ÉS EL JOC"
Aquesta va ser una de les frases que més em va impactar a la conferència, titulada Jugar, d' André Stern, un regal per a les emocions que em va reafirmar en alguncs casos i capgirar en altres el concepte que tenia sobre la importància del joc.

Tot i que també estic d'acord que per jugar no cal joguines, hi ha alguns material molt interessant per oferir a l'infant. Alguns d'aquests seran regals per a la Bruna, altres els hereta del Roc. Altres... els demarem als reis!

CUB PIKLER 
Ja fa uns dies que el tenim a casa i n'estic super contenta. El Miquel de Fet de fusta, fet a casa ha fet amb les seves pròpies mans aquesta petita joia. Tan de bo, tinguessim més espai a casa, perquè no seria l'únic...    


TAULA D'EXPERIMENTACIÓ
Aquesta és la Flisat d'Ikea. No sé qui en té més ganes! M'encanta les mil opcions que ofereix! Ja estic enganxada al hashtag flisattable d'Instagram!

Foto Pinterest


JOGUINES PLATJA
Només cal veure la seva web per enamorar-te de les seves joguines! M'encanten els colors,el material (plàstic reciclat i lliure de tòxics) però sobretot pel munt d'opcions que ofereixen i, per tant, la llibertat que donen. Aquí a Lleida, els trobeu a Son la pera! A la Bruna els amics del Roc li han regalat la regadora!
  

CAIXA DE PERMANÈNCIA
Tot i que és difícil de classificar per edats, depenent de l'infant potser se li haurà de regalar més aviat.  Aquesta és de Jugaia. Ja us explicaré la nostra experiència.


Altres recomanacions

AMPOLLES SENSORIALS
Es poden fer a casa, però cap ofereix tanta seguretat com aquesta i si les veieu en directe (a Son la Pera, per exemple)  són super boniques!MIRALL 
No només servirà per a mirar-se. Les possibilitats són mils! És de Tickit i el trobareu a Son la Pera.NINS DE GRAPAT
Un must have a qualsevol espai on hi hagi infants! Trobareu material de Grapat a Kreative Store.SEGELLS DE FUSTA
Amb plastelina, sorra màgica, pasta de sal, a la platja... Aquets són de Jugar i Jugar. També hi ha els rodets.
BILIBO
Ja us n'havia parlat però és que m'encanta!

Us deixo aquí un vídeo de l'André Stern sobre la importància del joc.I ja que avui és el dia internacional del joc, us deixo l'enllça de l'Observatorio del juego que ens permet descarregar un joc cooperatiu per a diferents edats. A més , a Lleida ho celebrarem la setmana que ve de la mà de les Ludoteques municipals!Espero que us hagi agradat la selecció!
i sobretot... que JUGEU MOLT en família! com ho celebrareu demà?