dimecres, 3 d’abril de 2019

Anem de festa d'aniversari!


Hola famílies!
Sovint m'he trobat a la bústia els vostres missatges demanant-me llocs per a celebrar les festes d'aniversaris dels vostres fills i filles. És per això que m'he decidit a fer-vos una recapitulació de 7 propostes per a celebrar les festes d'aniversaris en família. Som-hi!


Abans d'explicar-vos les diferents opcions, us vull recordar que les opcions que us plantejo són per a gaudir en família. No estic pensant en llocs on es deixen els nens i nenes i la festa està pensada només per a ells. A mi m'agrada celebrar els aniversaris amb les famílies amb qui tenim contacte. Així doncs, som-hi!

PARCS PÚBLICS
Una de les opcions que més m'agrada és a l'aire lliure. La nostra ciutat té alguns parcs ideals per a fer les celebracions. Inconvenient: el fred polar de l'hivern i la calor infernal de l'estiu, però això nosaltres ho arreglem amb una festa de l'aigua! Un altre inconvenient: has d'anar-hi mooolt aviat per trobar taula.
La nostra llista de parcs:
 - La Mitjana
 - Parc de l'aigua
 - Parc del Turó de la Seu VellaAGIPA
Tant si prepares una festa en un lloc tancat com obert, des d’ Agipa t’ofereixen una animació amb la temàtica que trieu que farà que grans i petits passeu una estona divertida.

PUNT ECO
És un espai a l'horta de Lleida que ofereix la possibilitat de llogar un espai per a celebrar la festa. També hi ha l'opció de fer algun taller pensat per a les edats dels infants: cuina, manualitats, jocs d'aigua, contacontes ...

 LA TRIBUFERA
La Tribufera tanca les portes per a celebrar la teva festa d'aniversari. Posa't en contacte amb l'Eva i la Marta i concreteu els detalls. Segur que us entendreu!SALA Gesport Lleida
A Lleida hi ha vàries sales. Aquesta fa uns mesos que és oberta i potser us encaixa si esteu buscant un espai tancat. LA REPERA
Us imagineu una millor manera de celebrar una festa d'aniversari que jugar?? Doncs... La Repera és el vostre lloc. Ja visualitzo les fotos! Truqueu a l'Anna i us explica tots els detalls. 
VISITA VALLCALENT
I que us sembla organitzar una visita programada al Centre de Fauna Vallcalent? Els animals són un dels temes que més agraden als nens i nenes així que conèixer de primera mà com recullen, curen i rehabiliten els animals que troben ferits. 
Fins al 31 de maig podeu fer les visites, només cal que reserveu la plaça trucant al 973282276. Podeu fer la visita el 1r i 3r dissabte de cada mes a les 11:30. Els petits paguen 2€ i els adults 5€.     

 

Aquestes només són unes propostes. Què us semblen? On celebreu les vostres festes d'aniversris en família?