diumenge, 10 de març de 2019

Juguem amb un con de plàstic


Hola famílies!
Fa molt de temps que us vaig ensenyar que havia comprat un con de plàstic a Son la Pera i alguns de vosaltres em vau preguntar per a què es podia fer servir. Doncs, aquí algunes idees!PANERA DELS TRESOR
Un complement per a la panera dels tresors. A la Bruna li encanta passar la llengua pels foradets i com que és gran el pot agafar molt bé.


MINIMONS
Heu vist quin arbre més xulo? Però també pot ser mil coses! Nomès cal deixar-ho a les mans de les nenes i nens.MOTLLE I RODET
Qualsevol masa és bona! Per a fer galetes, per jugar amb plastelina, sorra màgica... 


Mireu! Podeu fer fins i tot les fases de la lluna!

LLUM
Una activitat molt xula és jugar amb qualsevol objecte amb els rajos del sol. Els cons permeten jugar per la seva alçada i també pels foradets. També podem dibuixar l'ombra!I a la foscor jugueu amb les llanternes. És brutal!
COLADOR I TRASVÀS
Un dels regals de la Bruna per al primer aniversari serà una taula de ‘experimentació. Sens dubte serà un complement ideal. També ho és amb l'aigua, a la piscina o la banyera.


ENFILAR
Podeu provar de fer colar fils o llana, amb agulles de plastic com aquestes.JOC DELS MICOS
Coneixeu el famós joc dels micos? Doncs podeu fer una versió a casa amb escuradents mitjans o llargs, un objecte petit i una moneda. Per exemple, si surt cara podeu treure un escuradents i si surt creu, perdeu el torn. També podeu inverstar-vos la versió cooperativa!

BOMBOLLES
Us sorprendreu de com de grans surten les bombolles! Per cert, la recepta MÉS FÀCIL per a bombolles gegants és de TIERRA EN LAS MANOS!BASE DE TITELLA
He descobert que a  la Bruna li encanta! així que una mica de cinta adhesiva i un pal i... ja tenim que la titella s'amaga! Si voleu hi podeu posar una mica de tela per amagar-la millor.


Estic segura que només de veure aquestes propostes se us n'han ocurrit mil més! Doncs als vostres fills i filles moooltes més! Només els cal temps! És el que tenen objectes com aquests. Donen moooolt de joc i quants més ... millor!
Feliç joc!