diumenge, 3 de març de 2019

II TROBADA ROC EN ACCIÓHola famílies!
Ja tenim en marxa la II Trobada Roc en acció. En voleu saber tots els detalls?
Ara tot just un any, gràcies a CaixaForum Lleida, vam poder organitzar la primera trobada de la nostra comunitat. Va ser una tarda genial! El proper divendres 15 de març ho tornem a repetir!
  
En què consisteix?
L'objectiu de la trobada és compartir una estona amb els nostres fills i filles amb altres famílies de la comunitat Roc en acció, posar-nos cara i conéixer la programació familiar de CaixaForum Lleida per a la primavera 2019.
L'activitat serà la visita en família que amb el títol MOLT EMOCIONANT que inclou un recorregut per l'exposició Cinema i emocions. Un viatge a la infància i activitats participatives dins de l'espai expositiu.
A més, la directora de CarixaForum, Ma Isabel Tost, presentarà la programació familiar de primavera de CaixaForum. A continuació, es farà el sorteig in situ entre les famílies assistents d’ entrades per algunes de les activitats familiars.

Per apuntar-vos només cal que ompliu aquest questionari (penseu que hi haurà aforament limitat). Per assistir-hi, rebreu la confirmació via correu electrònic.   
Us hi apunteu?