dilluns, 4 de febrer de 2019

Soc sòcia de Llavors de vincle, i vosaltres?


Hola famílies!
Lleida està canviant en moltes coses. Ho sabem. I un dels motors que impulsa aquesta canvi és, sense cap mena de dubte, l'associació LLAVORS DE VINCLE.Què és Llavors de vincle?
Un grup de persones de diferents àmbits; mares i pares, professionals de l’educació, la salut, l’art, el creixement personal… interessats en tot allò referent a la criança natural i respectuosa amb les necessitats dels infants i altres membres de la família.

Com s'organitzen?
Llavors de Vincle està organitzat per llavors o subgrups (Criança, difusió, neixement, famílies, creativitat...) per facilitar l’organització i donar concreció als objectius de l’associació. Pensem que si tenim una estructura clara, és molt més fàcil trobar el lloc on cadascú encaixa i es sent el grup més proper. Tots els socis tenen la possibilitat de col·laborar activament amb qualsevol llavor segons siguin els seus interessos  i es pot vincular i des-vincular en qualsevol moment. Llavors de Vincle és una associació col·laborativa i assembleària on tots els socis proposen i duen a terme propostes. 

I això què vol dir? Doncs que persones com tu i com jo participen d'una forma més activa en l'organtzació d'activitats que poden interessar a altres famílies. Cadascú aporta el que creu més oportú. També, si no es disposa de temps, es pot participar de les activitats lògicament sense haver participat en la seva organització.  
Quines activitats organitzen?
Sortides a la neu, a buscar bolets... trobades per jugar, xerrades amb experts de temes sobre l'educació i de l'àmbit familiar, trobades de famílies per a fer una activitat en un museu o entitat de la nostra ciutat, ... Cada llavor programa diferents activitats segons els seus objectius. 

Podeu consultar totes les actitivitats que van planificant al CALENDARI D'ACTIVITATS
Per a les famílies novells és super interessant la trobada que fan mensualment de suport i acompamnyament al naixement, on es parla de l'embaràs, el part i el postpart d'una manera respectuosa i donant suport a mares i pares. Però són moltes les activitats que us recomano.

Aquestes són les properes activitat programades:


On es fan les activitats? 
Tot i que tenen una seu al Centre Cívic del Carrer Democràcia les activitats es realitzen a diferents espais de la ciutat. 

La meva valoració
La veritat és que fer-me sòcia va ser una de les decisions més encertades. A banda de poder participar en activitats fantàstiques sola o amb la família, he conegut gent molt engrescadora que sumen, que m'aporten infinitat de coses positives, no només a mi, sino també als meus fills i a la meva família.

La llavor CREATIVITAT, per exemple, és el lloc ideal perquè el Roc pugui compartir amb altres nenes i nens un espai on créixer personalment i desenvolupar la seva creativitat en companyia d'altres infants. Un cop al mes ens trobem i gaudim en famílies de les activitats proposades.
Per mi, és un lloc de trobada ideal per a fer xarxa, fer tribu amb les diferents famílies i compartir els nostres neguits i interessos.
Què es pot demanar més?

Per a formar part de Llavors de vincle, només cal omplir un senzill formulari on-line a la seva web. 
Un cop ets soci o sòcia, et registres a la web des d'on et pots apuntar a les activitats o pots participar en els debats del fòrum on pots ajudar a resoldre dubtes o plantejar els teus.

A més, tota la gestió i difusió del dia a dia, es fa amb Telegram d'una forma molt senzilla.


Així que si teniu dubtes, no us ho penseu més. Feu-vos-en socis i sòcies AQUÍ


Gràcies Llavors de vincle!