diumenge, 11 de novembre de 2018

Sorteig UN BOSC A LA PARET de CAIXAFORM LLEIDAHola famílies!
Recordeu la programació de CaixaForum Lleida per aquesta tardor? Doncs, avui us presento un nou sorteig per al proper espectacle: Un bosc a la paret.

Un mateix instrument o objecte pot sonar de tantes formes diferents com imaginació tinguem. De la mateixa manera, una habitació es pot transformar en un bosc, on res no és el que sembla, on qualsevol silenci, so o soroll es converteix en una possibilitat musical. Quatre músics ens descobriran un espai sonor hipnòtic i suggeridor. L'únic que hem de fer és obrir les orelles i aprendre a escoltar de nou.


Per a participar al concurs només cal que seguiu aquests passos: 
1. Seguir-nos a Facebook. 
2. Posar like i compartir a Facebook la publicació del sorteig (Atenció: si ho teniu “privat” no ho podré comprovar, així que feu-lo públic, si us plau. Quan apareixerà al vostre mur, hi ha d’haver el dibuix del món, no dues siluetes de persones). 
3. Etiquetar EN UN ÚNIC COMENTARI 2 amics o amigues que els hi pugui interessar. 
4. Respondre a aquest senzill formulari que formalitzarà la vostra participació. IMPORTANT: Cal complir TOTS els passos. Si no, en cas que us toqués, no podríeu obtenir el premi, i el guanyador@ seria la persona següent de la llista. 
Només es comptarà una participació per nom de Facebook i correu electrònic. 

Teniu temps fins aquest DIMECRES 14 de desembre a les 21h. Faré el sorteig en directe a facebook. Esteu atents i atentes!

MOLTA SORT!