dimecres, 26 de setembre de 2018

Nova edició del FESTIVAL NANO ARTS! i... SORTEIG!Hola famílies!
Ja es aquí la segona edició del Festival Nano Arts de CaixaForum Lleida i aquest està dedicat a la llum! Voleu descobrir com aconseguir un pack familiar gratis? A l' edició de l'any passat ens ho vam passar genial. Durant tot el dia vam fer els diferents tallers i fins i tot ens vam quedar a dinar a l'espai habilitat a l'exterior per a fer pic-nic. Va ser un non stop intens però que val mooolt la pena. 

Per aquest any, s'han programat fins a 12 activitats i totes pensades per a crear i experimentar amb la llum. Hi ha activitats autònomes, activitats programades i també projeccions.

El festival se celebra a CaixaForum Lleida el dissabte 6 d'octure d'11 a les 19:30h. Mireu la prgramació:El preu és de 4€ i teniu descompte si sou socis de Caixa Bank. Menors de 3 anys, entrada gratuïta. I els socis i les sòcies del Club super 3 tenen entrades gratuïtes, però s'han de comprar a guixeta. Així doncs si us voleu assegurar tenir entrades no us ho penseu gaire. 
Per comprar les entrades on-line ara:Voleu aconseguir un pack familiar? 


SORTEIG D'UNA ENTRADA FAMILIAR PER AL NANO ARTS LLEIDA

Per a participar al concurs només cal que seguiu aquests passos: 
1. Seguir-nos a Facebook. 
2. Posar like i compartir a Facebook la foto del sorteig (Atenció: si ho teniu “privat” no ho podré comprovar, així que feu-lo públic, si us plau. Quan apareixerà al vostre mur, hi ha d’haver el dibuix del món, no dues siluetes de persones). 
3. Etiquetar EN UN ÚNIC COMENTARI algun amic o amiga que li pugui interessar. 
4. Respondre a aquest senzill formulari que formalitzarà la vostra participació. 


IMPORTANT: Cal complir TOTS els passos. Si no, en cas que us toqués, no podríeu obtenir el premi, i el guanyador@ seria la persona següent de la llista. 
Només es comptarà una participació per nom de Facebook i correu electrònic. 

Teniu temps fins aquest dissabte 29 d'octubre. Durant el diumenge faré el sorteig en directe a facebook. Esteu atents!

MOLTA SORT!