diumenge, 16 de setembre de 2018

La nit europea dels investigadors més familiar


Hola famílies!
Com l'any passat, la Universitat de Lleida s'adhereix a la celebració de la Nit Europea dels investigadors, obrint les seves portes per a conèixer des d'aprop el dia a dia dels científics per tal de fomentar la passió de la ciència i la investigació als més petits. Voleu saber què han preparat per aquesta edició?


La Nit Europea dels Investigadors celebra aquest any el seu tretzè aniversari  amb  l’objectiu  de  convertir,  per  un  dia,  el  ciutadà  en  científic,  descobrir  diferents  disciplines  científiques  i,  sobretot,  passar‐s’ho  bé.  
Tots  els  esdeveniments se celebraran simultàniament en més de 280 ciutats de tota  Europa i de països veïns, i tindrà lloc durant els dies 28 i 29 de setembre. els dies 21 i 22 de setembre es realitzaran també activitats, tallers i  xerrades  com  avantsala  del  que  s’espera  trobar  durant  el  gran  esdeveniment de la Nit Europea de la Recerca.  


Com veureu el progrma és molt ampli. És dificil assenyalar les activitats per al públic familiar perquè depèn molt de l'infant, dels seus interessos... Així que he pensat que seria millor que us marqués al programa les activitats que semblen dirigides a les famílies amb nens però, evidentment, només és una recomanació. 

Si ja sabeu en què voleu participar, no badeu i reserveu-vos una plaça!