dimecres, 16 de maig de 2018

Sorteig entrada familiar per a Petit Univers


Hola famílies!!
Avui una proposta fascinant que combina ciència i música en directe. Voleu guanyar una entrada familiar???M'han xivat que és un espectacle únic i que no ens el podem perdre! A més només i ha una sessió o sigui que no ens ho podem deixar escapar!

Diumenge 27 de maig, a les 12 h
Petit univers és un concert pedagògic en què s'explica la història de l'univers a través d'una narració dinamitzada i combinada amb acompanyament musical en directe. Les imatges que es van projectant al llarg del concert posen en relleu i exemplifiquen el que s'està explicant.
Aquest concert pedagògic és eminentment participatiu. Al llarg dels 50 minuts que dura l'espectacle, es van combinant narració, música (una fusió d'instruments acústics de diferents parts del món amb música electrònica) i la participació activa dels infants, que van explicant algunes de les fites de l'evolució de l'univers fins a arribar al sistema solar i al nostre planeta Terra.
Activitat recomanada per infants a partir de 6 anys. 

Per a comprar les entrades:SORTEIG D'UNA ENTRADA FAMILIAR PER AL DIUMENGE 25 DE MAIG

Per a participar en el concurs només cal que seguiu aquests tres passos: 
1. Seguir-nos a Facebook. 
2. Posar like i compartir a Facebook aquesta foto del sorteig (Atenció: si ho teniu “privat” no ho podré comprovar, així que feu-lo públic, si us plau. Quan apareixerà al vostre mur, hi ha d’haver el dibuix del món, no dues siluetes de persones). 
3. Etiquetar algun amic o amiga que li pugui interessar. 
4. Respondre a aquest senzill formulari que formalitzarà la vostra participació. 


IMPORTANT: Cal complir TOTS els passos. Si no, en cas que us toqués, no podríeu obtenir el premi, i el guanyador@ seria la persona següent de la llista. 
Només es comptarà una participació per nom de Facebook i correu electrònic. 

Teniu temps fins aquest DIMARTS 22 DE MAIG a les 21h de la nit. A CONTINUACIÓ (amb permís de la Bruna) faré el sorteig en directe per facebook. Esteu atents i atentes al sorteig!

Molta sort!!!