dissabte, 7 d’abril de 2018

Descobrim "Ramon Pichot" a CaixaForum LleidaHola!
Aquest proper diumenge teniu una nova oprtunitat per fer la visita guiada familiar a CaixaForum Lleida a la nova exposició de pintura sobra la figura de Ramon Pichot que serà a Lleida fins al juliol.
En principi es recomana a partir dels 8 anys però depenent del nen o nena també hi poden anar una mica més petits. De fet, a la trobada de Roc en acció que vam fer fa unes setmanes tots els nens eren més petits i va ser un èxit perquè l'educadora s'adapta al públic. La vista dura encara no 1 hora i l'educadora selecciona 4 o 5 obres en què explica la tècnica de l'artista, què li agradava i on vivia tot resseguint les obres seleccionades. 
La visita acaba amb una activitat final on els nens juguen amb la llum i la foscor d'una imatge.Aquí teniu els horaris de les visites guiades familiars. Clique sobre la imatge i accedireu directament sobre la web oficial per comprar les entrades. El preu és de 2€ però teniu descomptes. Atenció: els socis del club super 3 tenen entrada gratuïta però no es poden comprar les entrades on line, s'han de comprar a recepció. 

Sovint els museus i la pintura ens "fan por" o per desconixença o per altres motius però penso que les vosites familiars són una excusa per apropar-nos-hi i aprendre tècniques i curiostats de la vida dels artistes.
No us perdeu l'oportunitat de conèixer amb els vostres fills l'obra d'aquest artista!

SORTEIG D'UNA ENTRADA FAMILIAR PER AL PROPER DIUMENGE 15 D'ABRIL.


Per a participar en el concurs només cal que seguiu aquests tres passos: 
1. Seguir-nos a Facebook. 
2. Posar like i compartir a Facebook aquesta foto del sorteig (Atenció: si ho teniu “privat” no ho podré comprovar, així que feu-lo públic, si us plau. Quan apareixerà al vostre mur, hi ha d’haver el dibuix del món, no dues siluetes de persones). 
3. Respondre a aquest senzill formulari que formalitzarà la vostra participació. 

IMPORTANT: Cal complir TOTS els passos. Si no, en cas que us toqués, no podríeu obtenir el premi, i el guanyador@ seria la persona següent de la llista. 
Només es comptarà una participació per nom de Facebook i correu electrònic. 

Teniu temps fins aquest DIMARTS 10 d'ABRIL a les 21h de la nit. L'endemà faré el sorteig en directe per facebook. Esteu atents al sorteig!

Molta sort!!!